Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia22t

projektowanie ubranek

Polecane posty

Gość asia22t

Witam serdeczni za bardzo nie wiedzialam gdzie umiescic ten post, ale zdecydowalam ze jednak tu.Chcialabym sie zajmowac projektowaniem ubranek dla dzieci od 0-12 msc. Jednak nie mam pojecia jak sie za to zabrac.Jest moze ktos na forum kto zajmuje sie projwktoeaniem ubran?Bo stworzenie samego projektu to dopiero maly poczatek.Poszukuje rowniez chetnych mam ktore by wziely udzial w tym projekcie.Od roku sama jeste mama i widze jak wiele ubranek jest niepraktycznie zaprojektowanych.jest to niewygodne zarwono dla dziecka jak i dlo rodzicow.Dlatego wszystkie mamy prosze pisac tu na forum czy macie jakies pomysly.Pozdrawiam

kiedy kupuje jakis kaplecik to zawsze spodenki sa dłuuugie a góra jest malutka albo odwrotnie.... jeszcze wkurza mnie jak rozmiary sa nieprawdziwe... nie wiem czy to pomoze ale takie moje spostrzezenia jako potecialny nabywca twoich ubranek

a mnie irytuja ubranka na guziki. dziurki sa zle obrobione i po jakims czasie guziki same sie odpinają. Pozatym guziki trudno zapiąc kiedy dziecko sie kreci na wszystkie strony. Ostatnio kupilam malej sliczna sukieneczke z h%m no i calosc jest extra tylko ze na guziki ktorych zapięcie graniczy z cudem. Duzo lepsze sa ubranka na zatrzaski. Zatrzaski teraz mozna tak fajnie zamaskowac ze zupelnie ich nie widac a sa bardzo poręczne.

Gość hghghh
moze macie jakies niewymiarowe dzieci !!!!!!!1