Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t.r.u.s.k.a.w.k.a

kto tu ma racje wedlug was?

Polecane posty

Gość nie dzwoń i nie czekaj
Truskawko , odezwij się bo jestem ciekawa jak sobie radzisz ,czy wytrzymujesz?

Gość Patrycja P.
Wedlug mnie Ty po prostu jestes dla niego za mila. Wie, ze ma Cie w garsci i przez to nie musi sie starac i liczyc sie z Twoim zdaniem. Przestan za nim wydzwaniac i latac. Zajmij sie soba. Znajdz jakas pasje, zrob sobie wieczor pieknosci - niech wie, ze masz tez swoje zycie. Polecam Ci bardzo ksiazke "Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy". Ponizej podaje Ci do niej linka. Pozdrawiam http://www.4shared.com/file/3029007/83acacf3/Argov_Sherry_-_Dlaczego_mczyni_kochaj_zozy.html?dirPwdVerified=48244a7d

Gość t.r.u.s.k.a.w.k.a
wiec :D wyjasnilo sie wszytsko w sobote wieczorem mial przyjsc...ale koelga mial wypadek jest w szpitalu......nie odzywal sie bo komorka mu sie poprostu zepsula..nie dziala.......... ja sie do niego wczesniej nie odezwalam........takze to on pierwszy....to zrobil wczoraj... wiec wczoraj to ja troche przesadzilam........ a co do tej ksiazki o zołzach........czytalam i nic tam interesujacego nie znalazłam wrecz uwazam ta ksiezke za jedna z najgorszych jaka czytalam a prosze mi uwierzyc ze dobra ja dla niego nie jestes;) dziekuje wam wszystkim :P