Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcinek6

poszukuję kobiety

Polecane posty

jak wyżej ,jestem żonaty,bardzo lubię sex,polizać cipkę,analny,i wiele innych ciekawych żeczy,jestem w wieku średnim,woj lubelskie

Gość jaaa...
co zona ci nie wystarcza?szczere wspolczucia dla niej

A do \"wielu innych ŻECZY\" polecam gumowe zwierzątka, które przy \"pakowaniu\" wydają z siebie zachęcające dźwięki :classic_cool: na pewno będziesz zadowolony!

pługa nie mam a stałe łącze mam od czasu kiedy ciebie koguty ciągneły za dzyndzelek po podwórku

Uważaj żeby Ciebie koguty nie pociągneły na wacka,podejrzewam że jesteśmy w tym samym wieku :D

Gość lropa8
ją rusza sama myśl i lizaniu nie wspomne nawet o analu:)

Gość żona marcimka6
Ja ci kurwi synu dam. W domu niemota, dwie lewe ręce, w łóżku jak kłoda. Twardy i sztywny tylko pisior sflaczały. Do roboty gamoniu a nie tu ludziom bałamucić.

Gość matka marcinka6
I co ja wychowałam laboga. Kuriszcze a nie chłopa:O

ja uważam , że nick to najmniejszy problem napisałem pierwszy lepszy jaki mi przyszedł do głowy

no może-ale wyobraź sobie faceta podchodzącego w knajpie do kobiety i mówiącego marcinek jestem

w tej sytuacji masz rację ale mi nie chodzi o to co mam w nicku tylko czego a raczej kogo szukam

Ciekawska hehehehe to samo pomyślałam jak zobaczyłam nick pana który lubi \"polizać cipkę,i wiele innych ciekawych żeczy\"

Marcinku :D to może najpierw popraw stosunki ;) z żoną a nie wybieraj drogi na skróty Wychodzi na to że jak jest jakiś problem to zamiast go rozwiązywać to się szuka kochanki....dziwneeeee

seks z inną kobietą nie rowiąże Twoich problemów,a w krańcowym przpadku obarczysz nimi te której szukasz :o

prubowałem rozwiązać kilka lat i nic mi z tego nie wychodzi dlatego ,że od początku kochała innego tylko on ją olał i ożenił się z inną ,a ja jestem kozłem ofiarnym