Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksofna30

co zrobić zeby nie zabić męża?????????????????????

Polecane posty

Gość seksofna30

mam GO dość od 11 lat jestesmy razem!!!!!!!!!!ciągle mnie krytykuje nie sypia ze mną nie pomaga w domu(tydzien temu powiedziałam ze nie bede sprzątac jak mi nie pomoze i co?......bałagan taki ze zaraz wezme sie do pracy:()chodzi jak gwiazdor po domu podciąga bluze i ogląda swój tłusty brzuch(teraz bawi sie telefonem)bosze staram sie Go nie otruć choc to cholernie trudne:(

czemu jeszcze go nie kopnelas i nie zostawilas??:o tyle lat juz sie meczysz , mloda jestes ciagle i mozesz miec calkiem inne zycie jeszcze z normalnym facetem a nie takim konowalem:o

Gość seksofna30
zgnoił mnie jak sie pokłócimy to leci do matki(mieszkamy z teściami)najsmieszniejsze jest to ze go nie zdradziłam nigdy!!!a mam na to cholerną ochote-jak z nim rozmawiam to on mówi ze ja wydziwiam:(POMOCY

Gość seksofna30
oki szukam noża tylko najpierw musze posprzątac zeby go znależć:)

jakbym siebie czytała..... z 80-tych lat..... też była mamusia za ściana. Mamusia zza grobu okazała sie jeszcze mocniej szkodzic małżeństwu. u c i e k a j uciekaj, niech Cie wiatr nie trzy,ma! dzisiaj to inne czasy, rozwody to obyczaj. Wyedy był obciachem, grzechem, wstydem

Gość lropa8
zastanów się co chcesz zrobic.....zabijesz jołopa bedziesz siedziec za człowieka:)

Gość --aniol--
zabic z nudy --tego jeszcze nie grali w tym kinie --- amoze se tak na drutach porob to ci przejdzie

Gość seksofna30
chęć zeby to zrobić nigdy mi nie przejdzie;)dzis oglądając teledysk Dody stwierdził ze chetnie by ją...czy ON naprawde nie widzi jak wygląda(ma38lat)ubiera sie jak nastolatek:(Łysieje,jest gruby a do mnie mówi ze po 30-tce kobieta robi sie nieatrakcyjna :(nawet synowi który jest w 3 klasie nie umie pomóc z matem.(woła mnie!!!!!!!!!!!)

kochasz go? nie mowilas mu wczesniej, zeby zadbal o siebie? wspominalas mu o tym, gdy tyl? rozleniwil sie Twoj facet, ale moim zdaniem, mozna go postawic do pionu :) p.s. byl kiedys serial dokumentalny o morderstwach. jedna seria byla o mordach dokonanych przez zony. kobitki maja niekiedy naprawde niezla wyobraznie. jedna podtruwala meza kilka lat trutka na szczury, inna zabila i zamurowala w piwnicy. jeszcze inna zabila, pocwiartowala i rozrzucila w promieniu kilkuset kilometrow jego szczatki (gruby byl, ale jej chodzilo o pieniadze z polisy :))

Nie zgadzam sie !!!!!!!!!!mój mąż specjalnie tak mówi bo lubi jak czuje sie niepewnie!!!!!!!!!i udało Mu sie to w 100%bo nie zdradziłam Go dlatego ze GO kocham(bo nie kocham)czy nie miałam okazji(miałam)tylko dlatego ze boje sie tego jak inny facet na mnie zareaguje:(

Gość misia-84zg
wyjdz gdzies. Popodrywaj innych facetow a wtedy poczujesz sie lepiej. Ja kiedys tak zrobilam. dowartosciowalam sie i zdlam sobie sprawe ze nie jest jedyny na swiecie i ze nie musze z nim byc. Wyczul ze cos jest nie tak i od tamtej chwili jest ok. teraz jestesmy malzenstwem :))

Gość misia-84zg
teraz musze znalesc sposob zeby zaczal zmywc :p

Gość ---aniol--
misia --a on wie otym ze ma rogi

DZIęKI ZA RADE:)POZNAłAM KOGOś msc temu......jest fajnie ,ale przez męża mam opory sie rozebrać przed facetem:( wiecie jak mi dzis minęła niedziela?mąż siedział cały dzien przed tv,a ja sprzątałam gtowałam bawiłam z dzieckiem...a teraz mi mówi ale jestem zmęczony:(

A ja Was nie rozumiem, bo nie rozumiem, po co Wam mąż, skoro Wam tak źle. Nie wiecie, co to rozwód? Po co w ogóle wychodziłyście za mąż za takich leni i oblechów?:O Facet, który nie nosi kobiety na rękach, nie umie gotować, sprzątać, nie potrafi szanować cudzej pracy nie nadaje się do niczego. Chyba, ze do noszenia cegieł.

Nie wiem po co się tak męczysz.Skoro on cie tak wkurza,że włacza Ci się agresja,to spakowałabym manatki i odeszła od niego. :)

Gość nikt........
spraw żeby sam zapragnął umrzeć...

Gość seksofna30
mąż jeszcze żyje:)bo to jest tak ze on zdeptał moje poczucie wartosci:(a moja mama twierdzi ze jesli facet nie bije to jest dobrze a ze len i smierdzi?????tacy są faceci.pO całym dniu pyta sie śliniąc pobawimy sie dzisiaj:(