Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loleńka

Bulimia a dziecko???

Polecane posty

Gość loleńka

Jestem bulimiczką.Z ta chorobą zmagam się już przez kilka lat. Niestety nie potrafię z tego wyjść. Mąż o niczym nie wie. Staramy się o dzidzie ale bez skutku.Myślę że bulimia jest głównym powodem tego że nie mogę zajść w ciążę. Czy ja kiedykolwiek będę miała dzieci? A czy gdy już nam się uda mogę mieć problemy z donoszeniem dziecka?

Gość wanda kamila
Ty chyba oszalałas....że chcesz donosic dziecko z bulimia? a jak juz Ci się uda ... to dziecko moze byc powaznie chore....chyba nie chcesz urodzic kaleki....Moja rada jest taka ....najpierw idz do psychologa...porozmawiaj znim o tym problemie 70% tej choroby to kwestia psychiki....3 mam kciuki żeby udało Ci się z tego wyjsc...

Gość loleńka
Najpierw musi mi się udać zajść w ciąże a później będę robiła wszystko by tylko urodzić zdrowego dzidzie. Już teraz się staram nie wymiotować ale niestety to jest silniejsze ode mnie.Ale myślę że gdyby już byłam w ciąży to byłabym się w stanie całkowicie zmobilizować i nie wymiotować.Juz teraz wiem ze dla maleństwa jestem w stanie to zrobić.

Gość psyccholog
Kochana najpierw potrzebna jest tobie jak i calej twojej rodzinie psychoterapia(dziwi mnie to ,że twój mąż żyje w nie świadomości o twojej chorobie-z pewnościa bylo by ci lżej się z nią zmagać mając w nim oparcie!)po udanej psychoterapi masz szanse urodziś zdrowe dziecko!

Gość loleńka
To nie jest takie proste.Ja tylko chcę wiedzieć czy mam w ogóle jakieś szanse na dziecko!!!

Gość psyccholog
sznse kazdy ma!

Gość psyccholog
a ,ze nie takie proste to wiem gdyz pracuje z takimi ludzmi!

Gość loleńka
Dziękuję bardzo. Najpierw pójdę do psychologa już któryś raz z kolei. Może teraz mi sie uda.Tak bardzo chcę mieć dziecko!

Gość psyccholog
ale zaangazuj w proces leczenia meza