Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochanicajulia

chce kochanka i co dalej?

Polecane posty

jestem 3 lata w zwiazku, to jest moj pierwszy powazny partner, kocham go.. jednak marze o kochanku.. .. nie wiem skad sie to we mnie wzielo... uwazam fakt posiadania kochanka za mega romantyczne.. po za tym.. chcialabym czuc ta adrenalinke.. zeby cos sie dzialo.. bo jest za spokojnie.. chcialabym sie obawiac.. ukrywac.. kombinowac... kochanek tyle wnosi emocji do zycia swojej kochanicy... czy nie?

Gość I am TNT
Jesteś nieżle porąbana tyle ci powiem nie zabrudzaj nam kawy....

nie porąbana !!!!!!!1bo ja tez bym chciała tyle ze boje sie zakochac!!!!!!kobiety myślą ze to romantyczne,ale dla facetów tak nie jest-bycie dla nich kochankiem ogranicza sie odbycia szybkiego numerku :(

Gość małaRyska
marzenia....moze twoj facet tez ma takie marzenia i juz je spełnia posuwajac jakas panne ? patrz uwaznie bo moze rogi tobie szybciej rosną niz jemu

Gość 21321321321
a ja chce miec ruchanko na boku tez

małaRyska, nawet jesli.. to co w zwiazku z tym? bo nie rozumiem.. nie chce uwazac.. pewnie nawet lepiej bedzie jesli mialabym sie o tym nie dowiedziec.. a tak pozatym.. skoro ja chce sobie na to pozwolic.. to dlaczego on mialby tego nie robic? poki co ja o niczym nie wiem ..i nie boli:) gdybym miala miec tego kochanka tez robilabym wszystko by sie nie dowiedzial.. pownieaz nie chce czerpac przyjemnosci kosztem innego czlowieka

a co do \'bezsensu\' jestem bardzo wybredna co do facetow.. nie jestem niewyzytą spragnianą sexu suczą.. i nie chce szukac kochanka po to by sobie ulzyc.. chcicalabym aby ten aklad mial w sobie ta magie.. cos jak z filmow... chce zeby bylo to cos wiecej niz sex, nie wiem moze to nierealne.. ale jesli mialby to byc tylko sex..a nie to czego ja oczekuje.. to w ogole nie wchodzilabym w taki uklad..

Gość seksofna30
kobieto wejdz na czat:)po paru dniach stracisz nadzieje na znalezienie takiego kochanka:)powodzenia;)

Gość Monia000
Pewnie ze sa....ciezko znalesc mowie od razu ale jak bedziesz miec szczescie to jest szansa...a jaki on ma byc dokladnie...moze napisz cos wiecej

dla mnie jak ktos chce kochanka to znaczy ze czas zmienic partnera bo obecny juz nie kreci wyobraz sobie ze on ma kochanke, co czujesz wtedy... zreszta wyobraz sobie to jest za malo - bo mozna udawac ze nie przeszkadza - przezyc ze on ma kochanke juz nie jest takie latwe

z racji tego ze nie lubie byc tą drugą.. a jedną i jedyną.. gdybym sie dowiedziala ze posiada kochanke, zakonczlabym ten zwiazek.

Gość Monia000
Dal kochanka to mozesz byc i 3 ha ha...to by ci nie przeszkadzalo?

Gość całuśna bardzoo
czego oczy nie widza, to test WR wykryje....:o🖐️

Gość a_dusia
kochanicajulia - :D :D :D

reprezentuje.. nikogo jeszcze nie skrzywdzilam.. jestem dobrym czlowiekiem.. jednak wartosci nie sa dla mnie pierwszorzedne.. jestem gotowa odpuscic je na dalszy plan jesli chodzi o moje szczescie i uciechy jakich moge doznac:)

wydajesz sie byc (najogledniej to ujmujac) relatywistka. usztywnij kregoslup ;) sa kwestie, ktore niezaprzeczalnie sa dobre albo zle. chcesz o wiernosci dywagowac?

Dziewczyna chce trochę emocji w życiu zaznac a wszyscy ją tu dołują. jak chce kochanka to go znajdzie i chyba wie jakie moga być tego konsekwencje, więc po co ją karcić?? Jej sprawa pozdrawiam :-)