Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GG5425301

mezczyzna ktory w domu robi wszystko..

Polecane posty

Gość GG5425301

bylo o kobiecie niezaleznej, dobrze zarabiajacej itd. a teraz o facetach ktorzy umieja gotowac, nastawic pralke, rozmrozic lodowke, itd. czyli wszystkie te czynnosci ktore sa "przypisywane" jako domena kobiet w domu.. czy panie obawiaja sie z kims takim zwiazac.. jesli okaze sie lepszy niz kobieta w typowo kobiecym zajeciu?

Gość error404
absolutnie nie :) ja mam taki skarb. gotuje świetnie, posprząta, nie robi z tego tytułu awantur i fochów. rozumie, gdy jestem zajęta i pracuję i vice versa. to chyba partnerstwo, prawda?

jasne, że taki facet może być atrakcyjny dla kobiet! to znaczy, że jest uczuciowy i zaradny, i że np. nie umrze z głodu, gdy wyjdziemy na chwilę do koleżanki...

Gość error404
wbrew pozorom to jest męskie. nie lubie facetów, którymi trzeba się opiekować jak dziećmi. to jest dopiero odstręczające!

Gość trggddgh
chcialabym takiego :) zebysmy sie mogli podzielic obowiazkami, lub zeby zrobil cos kiedy ja jestem zajeta (i na odwrot)

mój gotowac to nie bardzo umie.....natomast cała reszta.... cudo po prostu..... :) Pozdrawiam.

Wisniowa....wydaje mi się że w kwadratrowym nawiasie trzeba napisac.... cwaniak chyba się nie mylę.... hmmmm

Gość echhhhhhhhhh

Gość sasasas
GDZIE SZUKAC TAKIEGO SKARBU?

ja tez mam takiego mezczyzne :) i mysle, ze wlasnie taki powinien byc prawdziwy facet, zawsze we wszystkim pomoze, ugotuje, posprzata, zrobi pranie. Jak jestes zmeczona, czy poprostu masz ochote sobie polezec do gory brzuchem, czy najzwyczajniej na swiecie ci sie nie chce, to wiesz, ze mozesz na nim polegac we wszystkim :classic_cool: Zaradni faceci gora!! ;)