Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materialistaa

dulemat

Polecane posty

Gość materialistaa

Życie z piękną kobietą u boku, kochając, wierną, oddana, pracowitą …. Czy pieniądze (duże, ale za granicą daleko) >>???

Gość a co to znaczy dulemat
???

Gość jejcki
dylemat

\"nawet najgorszą milośc można przeliczyć na pieniadze i jeszcze otrzymać resztę..\" ;)

pieniadze. kobiete sobie zawsze kupic mozna. niestety. jak masz kase to masz wszystko,nie czarujmy sie.

Gość materialistaa
a jak kocham ?

Gość skoro masz nick
materialista to juz chyba pojales decyzje. Ja bym to okreslila raczej materialista egoista. Jesli ci na niej zalezy to wez ja ze soba :)

Gość materialistaa
Nie mogę ona ma jeszcze 2 lata studiów …

Gość skoro masz nick
a bedziesz potrafil tworzyc z nia zwiazek na odleglosc? moze ona moglaby sie przeniesc na zaoczne? i wyjechac z toba?

no to problem. chyba kobieta :) ale to skomplikowane bo jak wybierzesz kase to mozesz byc boagaty i nieszczesliwy bo jak se znajdziesz laske to tylko na kase ona poleci a ta co ja zostawiles byc moze sobie zycie z kims innym. przynajmniej kasa ci zostanie. bedziesz bogaty ale nieszczesliwy. zostaniesz sam ale z kasa. jak bedziesz z nia to bedziesz szczesliwy ale niezbyt bogaty ale z kolei jezeli ona ci wychuja bedziesz sobie plul w brode ze nie wybrales kasy. zostaniesz i sam i bez kasy. trudny wybor. naprawde. a ona nie moze z toba pojechac? skoro kocha? ale czy ona kocha?