Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzelik.a

wstydze się tego, że poznałam swojego faceta przez czat

Polecane posty

Gość andzelik.a

Ustaliliśmy, że będziemy "sprzedawać" inną wersję wśród znajomych Czy tylko ja sie wstydze?

Gość były ksionc
ja na twoim miejscu też bym sie wstydził i nie dziwi mnie to, rozumiem, a nawet akceptuje ze klamiecie

Gość ja tez sie wstydziulam
moze nie lda tego, ze dla mnie ejst to glupie. ale moi znajomi sa lekko pzoa internetem, tzn praiwe w ogole z niego nie korzystaja, nie mwoaic juz o czyms takim jak chat czy profile randkowe :) w nich po prostu pokutuje stereotyp popaprancow i ludzio rodemz reklamy "hej, ejstes jas i tez mam 12lat" :o zwizek juz sie skonczyl, choc po dlugim zcasie...facet okazal sie poparancem, ja tez normalna podobno nie ejstem wiec mzoe cos w tym ejst :P

Ja się nie wstydze,że swoego poznałam oprzez czata,to był przypadek. :] No,ale jak toś jest zacofany to nie zrozumie. P

Gość alexia man de pu
facet/kobieta z neta to osoba gorszego sortu takie pokutuje przekonanie

znalazł bym parę rzeczy których można się wstydzić. Choćby fatalnie nudnego i przegranego życia 🖐️ czy braku ambicji... ale żeby wstydzić się metody poznania kogoś? No pewnie parę wstydliwych sposobów dało by się wymyślić ale net na pewno do takich nei należy

kłamstwo ma krótkie nogi, więc prędzej czy później to wyjdzie na jaw.. i dopiero sie będziecie wstydzić.. po co tak kręcić..?

Gość kluska serowa
ja swojego meza tez poznalam w internecie (co prawda nie na czacie). nigdy wczesniej z nikim sie nie spotkalam z netu . ten jeden raz zaryzykowalam i .... nie wstydze sie tego. uwazam ze mialam farta niesamowitego :) pozdrawiam internetowe parki a napiszcie jeszcze jak dlugo pisaliscie/rozmawialiscie ze soba zanim sie spotkaliscie

Gość harry tupet
o desperacji to słyszałem! zreszta jak pokazuje doswiadczenie dziewczyny z neta sa zawsze brzydsze, a faceci niesmiali

Gość kgosia
jak sie go wstydisz to go komus oddaj :P

Gość krychaaaa
to powiedz, ze poznaliscie sie na czacie hobbistycznym - wędkarskim albo jakimś nie wyjdziesz wtedy na osobę, co rozpaczliwie po czatakch wyszukiwała chłopa