Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lala*

Głupia sytuacja,która może się zdarzyć.

Polecane posty

We wtorek mam dyskoteke.Oczywiście pewnie będą grane wolne.Miałam chłopaka,który mnie żucił,ale to jest długa sprawa.Faktem jest to,ze on mnie naprawde kochał,ale teraz zabujał się w starszej od siebie.Z nią napewno zatańczy,ale mam dziwne przeczucie,że mnie też poprosi.Dużo ostatnio spędzamy razem czasu i troche się boje,ze będzie chciał ze mną zatańczyć.Nie wiem czy mam się zgodzić,bo nie chce narażać się na atak płaczu,gdy przypomne sobie co nas łaczyło....co mam zrobić gdyby zdarzyła się taka sytuacja?

Wątpię czy z Tobą zatańczy skoro będzie tam z nią... Przykro mi... :( Ale jeśli Faktycznie tak się zdarzy to odmów. Pokaż, że twarda z Ciebie laska. :)

czy niektórzy ludzie we wszystko muszą sie angażować emocjonalnie???? tańcz z nim jak z wieszakiem, o ile Cię zupełnie nie oleje.

Gość nowy minister finansów
wnioskujac po infantylnosci pytania oraz terminem dyskoteki sugeruje zebys od razu zlapala sie mocno obiema rekami drabinek na sali gimnastycznej tak co by mogl Ci zapodac soczyscie knage od tylca po same migdaly ...