Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

Ciąg dalszy szukania wyspy bezludnej..

Polecane posty

ale jak sie wszyscy zrzucimy to już ni ebędzie bezludna..

możemy tam sprowadzić wesołe miasteczko z watą cukrową i hotdogami i z żelkami i z prażonymi orzechami i z popkornem i z takimi karuzelami, żeby nikomu się nie udało od tego przytyć. ;-)

1 góra 2 ludziki.. no bezludna ma być.. i wtedy się wprowadzę.. :) i będzie jednoludna..:D

na karuzele może byc inna.. tylko ja się będę sama w nocy bała na tej wyspie być.. moja wyobraźnia potrafi być straszna..

Gość Gałczyński
Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź, wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj, ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań, we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. Pokaż mi wody ogromne i wody ciche, rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych, dużo motyli mi pokaż, serca motyli przybliż i przytul, myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością.

ja jak byłam mała to zawsze sobie w nocy wyobrażałam poruszające się gnijące ludzkie zwłoki, ale wątpię, czy zwłoki lubią nudne wyspy bez karuzeli. :-)

maggot.. Ty to serio mówisz.. ja jak byłam mała to sobie wyobrażałam różne rzeczy, ale o takich to nie.. zawsze sie bałam czegos takiego..

ja też się bałam kiedyś. ale ileż można bać się tego samego?? później zaczęłam sobie wyobrażać że jestem takim trupem i tak jakoś mniej strasznie się zrobiło... a co będziesz robić na tej wyspie, że nie będzie nudna????????

jeszcze nie wiem.. bo jej nie mam.. przerażająca jesteś maggot:D -- ja sobie np: idąc po ciemku po schodach w domu jestem w stanie wyobrazić sobie, że cos za mną idzie.. i inne takie dziwactwa..

właśnie wyciągam moją szaro-zielonkawą rękę do myszki...hehe to pewnie ja za Tobą łażę po schodach ;-) ale po ciemku tak czasem jest. szczególnie jak jest tak bardzo, bardzo ciemno to czasem nawet się wydaje jakby ciemność się ruszała, co nie?

jeszcze po jakimś filmiku.. ja to nawet w lecie przy zamkniętym oknie śpie.. bo się boje..:P

Chcesz być całym światem drugiej osoby,czy dzielić strach na dwoje?

ja tam zawsze otwieram okna, może coś ciekawego wejdzie... fajniejsze jest dzielenie strachu. :-) a jak nie mam sie czym dzielić????

być całym światem kogoś to strasznie cieżkie musi być.. wolałabym być ważną częścią świata tamtej osoby.. nie dzielić strach.. bo jak bym była z kimś (kogo bym się nie bała) to bym się nie bała..

nie, a jeśli to się kiedyś dowiesz.. spokojnie offik..:)