Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaasasa

czy maz po 6 latach slubu moze pociagac tak samo jak seksowny kolega?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaasasa

czy to normalne ze moj kolega z pracy (unikam go z tego powodu) pociaga mnie a moj maz, z ktorym znam sie juz kope lat troche mniej? tzn tak mocno pociagal mnie na samym poczatku naszej znajomosci, wtedy bylo mnostwo chemii... chyba zawsze tak jest tylko na poczatku? co?

Gość oczywiście tak

Gość ja 25
a dlaczego ma nie pociągac to może jak poznajesz faceta podpisz z nim kontrakt na 6 lat jak cię nie będzie pociągał to zmienisz na nowego a jak będzie pociągał to przedłużysz o 2 lata :D

Gość aaaaaaaaasasa
ja na powaznie... :) bo moj maz, pamietam jak siepoznalismy... nie moglam, spac, jesc,uczyc sie... pociagal mnie,kazdy jego dotyk, zapach,pocalunek... teraz powiem szczerze ze niej, wiadomo jak ciagle jest przy mnie... natomiast spojrzenia lub przlotny, mysle ze celowy dotyk kolegi przyprawia mnie o takie uczucia ktorych wolalabym nie czuc... myslicie ze to normalne?

Gość ja 25
żal mi twojego faceta :O

Gość nadijla
no tak to juz najczesciej jest. a faceci myslisz ze dlaczego zdradzaja? bo tez pociaga ich cos nowego, i oczywiscie gdyby ze swoja kochanka pobyli kilka lat to spodobala by im sie jeszcze inna. tylko ze u facetow mysla jest seksa, u kobiet troche inaczej to dziala. pamietaj ze to tylko dlaego ze to cos nowego, nie daj sie przypadkiem wkrecic w zaden romans z kolega;) to tylko chemia, ktora mija

Gość ja 25
nadijla ....masz rację szkoda małżeństwo rozwalic ale z kolei rozwód to norma powinien byc nawet nowy sakrament rozwód :O

Gość sadsad
a czy ja powiedzialam ze sie zakochalam? pociaga i tyle. pytam czy maz pociaga was tak samo po latach jak na poczatku znajomosci. bo wlasnie tak pociagaja ludzie nowo poznani nie doszukujce sie podtekstow tam gdzie ich nie ma