Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzejjg

Jak ponownie rozkochać w sobie dziewczynę? POMOCY!!

Polecane posty

Gość andrzejjg

Witajcie. Moja historia jest taka. 2 lata temu poznałem pewną dziewczynę, na początku nic nie wskazywało, że będziemy razem, ale z czasem zaczęliśmy się w sobie zakochiwać i postanowiliśmy ze sobą być. Ja mam 20 lat, Ona 19. Przezywaliśmy razem wspaniałe chwile. To moja pierwsza miłość, dla niej jestem również pierwszą miłością. Pamiętam każdy moment naszego związku, pierwsze pocałunki, pierwsze trzymanie się za ręce. Pamiętam zapach jej ciała i każdy jej ruch w nasza pierwszą wspólną noc. Pamiętam szczegóły, pamiętam kzdy drobyn szczegół naszego związku, wspólne wakacje, rok temu w górach i teraz nad morzem. To nie są jakieś zwykłe wspomnienia, dosłownie o wszystkim pamiętam i myślę. Nigdy siebie nie zdradziliśmy, prawie wcale się nie kłóciliśmy. To był świetny, wręcz idealny związek. Ale teraz w październiku Asia poszła na studia i zaczęło się coś psuć. Zaczęła się zmieniać, przestawała być taką, jaką Ja pokochałem. Zaczęła chodzić do klubów na imprezy z koleżankami ale beze mnie, powiedziała, że ze mną sie nie pobawi, bo ja nie umiem siębawić. Trochę w tym racji jest bo ja nigdy za imprezami tego typu nie przepadałem. Na początku października chciała iść na imprezę integracyjną. Zrobiłem wtedy wielką głupotę. Ni chciałem żeby szła przez zazdrość. Kazałem jej wybierać między imprezami a mną. Powiedziała mi, że chce przerwy w naszym związku bo musi wszystko przemyśleć, odpocząć. Obiecała, że po tej przerwie wrócimy do siebie, i była pewna, że wszystko sie ułoży, zapewniała mnie o swoim uczuciu. Ale znów zawaliłem bo tak tęskniłem za Nią, że ta przerwa sie nie udała. Ona wtedy powiedziała, że nie darzy już mnie takim uczuciem jak kiedyś. Jednak wciąż byliśmy razem, powiedziała ,ze chce spróbować to uczucie odbudować. Niestety zaczęło się jeszzcze więcej imprez, stała się dla mnie chłodna. Zostawiła mnie :( Wiem, że gdybym wtedy nie postawił jej tego durnego warunku do dziś bylibyśmy razem. Teraz twierdzi, że mnie nie kocha, choć jeszcze kilka dni temu mówiła coś odwrotnego, niestety jak się okazało była wtedy po trzech piwach. Kocham Ją strasznie, nie chcę bez Niej zyć, wiem, że to ja zawaliłem, ale nie potrafię tak sie poddać, przyjąć tego do wiadomości i odpuścić. Chce o Nią walczyć .Wiem, że nie odzyskam jej w przeciągu tygodnia ale bardzo pragne znów Ją w sobie rozkochać i pokazać, że się zmieniłem, że już nie będę chorobliwie zazdrosny. Ale co robic? Co Jej mówić, jak się zachowywać aby zatęskniła za tym co między nami było i aby chciała więcej? Proszę poradźcie mi coś to dla mnie bardzo ważne.

Gość Olko
Witam cie mam identyczny problem tylko że moja zachciała 2 miesięcznej przerwy i powiedziała że nie bedzie przez ten czas szukac innego faceta.Rozmawiałem o tym z koleżankami i wszystkie mi powiedziali jedno.ze moge sobie odpuscic teraz bo to uczucie już nie wróci.Desperacko mam nadzieje że sie uda choc coraz bardziej w to wątpie.Moja rada tobie bo sam zamierzam tak robic.Nie pisz do niej nie dzwon i nie przyjeżdżaj tylko zabaluj,wylec na dyskoteke porób zdjecia z kolegami i koleżankami na ogniskach lub zajmij sie czyms szalonym i wystaw zdjecia na jakis portal typu Fb lub Nk .Wtedy udowodnisz jej że jestes inny niz ona mysli.Wiem że cieżko ci jest bo ja mam to samo i ledwie wstrzymuje sie od łez jak widze cos co było z nia zwiazane.Jestes młody i nie mysl że to ta jedyna bo ta jedyna nigdy by ci nie zrobiła tego przez co teraz tak piszesz.

Gość gość
Ogolnie to młodzi jesteście, żyjcie swoim życiem jeszcze duzo przed wami.

Gość gość
Powiedz ze masz kibel w domu