Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakisisoeke

Kiedy współzycie po usnięciu nadżerki laserem?

Polecane posty

Gość lakisisoeke

Miałam usunięta nadzerke za pomocą lasera. Lekarz powiedział, że mam przyjść do kontroli dopiero za 3-4 miesiące, a współżyć mogę po okresie, czyli 4 tyg. od zabiegu. Myślałam, że zanim zacznę współżyć będę musiała przyjśc na kontrolę. I teraz mam watplwości. Ile musiałyście czekać z seksem po takim zabiegu i czy mogłyście współżyć zanim poszłyście na kontrole?

Gość ja też miałam ten zabieg
i też miałam wstrzymać się ze współżyciem około miesiąca natomiast dla swojego spokoju wstrzymałam się dłużej:) ale na kontroli oczywiście też byłam po miesiącu i u mnie wszystko było ok

Gość lakisisoeke
No właśnie miałaś kontrolę po miesiacu, a mi kazał przyjść dopiero za 3-4 miesiące. Z tego co czytalam to inne dziewczyny też mialy kontrolę po miesiącu. Dziwi mnie to, bo to raczej dobry ginekolog. Niezapytałam po zabiegu, bo chcialam stamtąd jak najszybciej wyjść, a właściwie uciec. Lekarz śmiał się ze mnie, że przynajmniej wziernik mi wyjmie, bo chyba nie chcę iśc z tym do domu. A ja się czułam tak jakby mnie pozszywali po porodzie i nie umiałam siedzie