Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiśtam

powiedzcie mi Dziewczyny i Kobiety

Polecane posty

Gość jakiśtam

dlaczego gdy nie macie ochoty na sekls ze swoim facetem, mężem, chłopakiem nie chcecie by się zadowolił z inną kobietą? Skoro wy nie macie ochoty to nich On sobie poużywa. CZęsto czasem spotyka się też wśród Was takie, że narzekają na faceta, który się prosił o seks, a potem się "okazywało, że się nie sprawdza" i szukacie sobie innego. Toż to prawdziwy koszmar.

Gość mogę ci co najwyżej
współczuć, że seks traktujesz wyłącznie jako fizjologię, a swoją kobietę jak sexi-pleksi. Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość a może jesteś tak beznadziejny
w łóżku i stąd brak ochoty na seks z tobą? Inna będzie udawać i wyć z rozkoszy, że taki z ciebie super samiec?

Gość jakiśtam
otak, Ty masz rację jestem cienki, nawet impotent, dlatego mam ochotę na seks. a powiedzcie dlaczego u Was tak często tej ochoty?

Gość jakiśtam
oczywiście miało być "brak ochoty".

Gość JasnaDu*a
Nie no jasne idźcie sobie na inne dupy.My też tak będziemy robić.Tylko że jak my sobie pójdziemy to od razu nazwiecie nas Kurwami itp. Jak w związku z tym mamy nazywać was ????????????????????????

do Autora Tematu: a slyszales o czyms takim jak uczucia?Jezeli kobieta odmawia albo nie ma ochoty to w stu procentach nie dzieje sie to bez przyczyny...Tak samo facetowi sie czasem nie chce(tak,tak,to mozliwe) i wtedy nik sie go nie czepia...czasem stres,problemy,leki ktore sie bierze-duzo rzeczy wplywa na nasz temperament. Ale o tym to trzeba rozmawiac ze swoja kobieta a nie żalić sie na forum:D