Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toska021245

ile czekacie na smsa od swojego faceta ?

Polecane posty

Gość toska021245

jesli o cos pytacie to po jakim czasie macie odpowiedz, jesli wogole macie odpowiedz bo moj chyba ostatnio wogole nie dostrzega pytan......

Gość guzik_z_petelka
odpisuje mi do 10 minut ;) no chyba ze ma takie zamieszanie w pracy to pozniej tak do godziny, albo jak prowadzi czy handluje to tez tak, ale zawsze sie tlumaczy dlaczego pozniej odpisuje.

Gość toska021245
no to zazdroszcze!!! ja czekam do dwoch dni, ale i tak przychodzi bez odpowiedzi na to co w ostatnich smsach pytalam lub prosilam, kompletnie o czyms innnym jakby problemu nie zauwazal....

Gość toska021245
no nie!!! a odpowiadaja chociaz na wasze pytania ???

Gość odpisuje bardzo szybko
za to ja czasem nawet w ogole, bo nie zauwaze/uslysze :D Ale nie ma mi tego za zle ;)

Gość guzik_z_petelka
ty czekasz 2 dni, a on napisze od siebie? ja pamietam ze niedawno mielismy taki problem ze ja pisalam do niego za kazdym razem, nie wiedzialam czemu on wcale, tlumaczylam to nawet tym ze po prostu nie umie pisac smsow, ale poprawil sie gdy zauwazyl ze ja tez nie pisze tak czesto, moze tez sprobuj ;)

Gość guzik_z_petelka

Gość toska021245
no tak odpisze od siebie po tych dwoch dniach... a przez ten czas chyba z 6moich smsow ......i tak bez odpowiedzi....... zazdroszcze wam, z bylym w sumie nie mialam takich problemow........

Gość guzik_z_petelka
moze mu nie zalezy na kontakcie z Toba ?

Gość toska021245
hmm nie mowie ze to zawsze dwa dni nie pisania,ale w tych skrajnych przypadkach ;) nurtuje mnie bardziej to dlaczego nie odpowiadaj na pytania ,nie widzi ich czy co czy moze lepiej udac ze ich nie ma i zmienic temat na cos innego

nie piszemy do siebie smsow. Jesli dzwonie a on nie odbiera , to oddzwania najszybciej jak moze :)

do 5 minut,dzwon jesli masz jakas wazna sprawe. Chyba jestes zbyt tolerancyjna jesli czekasz dwa dni na odpowiedz ;>

Gość toska021245
tolerancyjna,hmmmm chyba raczej zbyt naiwna........

Gość po20tce
sorry,ale to napewno Twoj facet?! olewa Cie,nie odpisuje a Ty go jeszcze tak nazywasz?! mój mnie zalewa smsami codziennie od 2,5 roku-tyle jesteśmy razem.

Gość na to jest jedna rada
przestań pisać. A jak on napisze, to nie odpisuj przez dwa dni. zwyczjanie go rozpuściłaś.

Gość guzik_z_petelka
nadmiar smsow tez nie wskazany, my piszemy sobie zawsze na dzien dobry, po poludniu i na dobranoc kiedy sie nie widzimy, w zupelnosci mi to wystarcza. Irytuja mnie smsy co 5 minut, mam kumpele co tak pisze ze swoim ukochanym zonatym z dzieckiem jak sie nie widza i co sms to mowi jej jak bardzo ja kocha, a do rozwodu mu sie nie pali, dla mnie smsy-slowa nie sa wazne, wazne sa czyny i jak cos moj obiecuje to tak robi zawsze ;)

Gość klikaaaa
ja nie wiem co wy tu autorce probujecie wmówić, ale przepraszam was bardzo, mozna nie zauwazyc smsa raz czy dwa, ale NIE DA SIE NIE ZAUWAZAC ich przez 2 dni notorycznie! dla mnie to brak szacunku i tyle.

Gość toska021245
zakonczylam

mnie denerwuje jak ma pretensje.Nie moge nieraz pisać dosłownie 20minut.nie wiem czego to jest oznaka,ale strasznie mnie to irytuje,czesto o taką drobnostke są kłotnie,bo on twierdzi,ze dla niego to bardzo duzo,dla mnie-błaha sprawa.Co o tym myslicie??