Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suise32

Czy ja za duzo wymagam?

Polecane posty

Gość suise32

Jak powinien się zachować normalny facet, ktory się dowiaduję,ze jego kobieta ma raka, jutro juz jedzie do szpitala najprawdopodobniej na operację,poza tym jest zupełnie sama,nie ma zadnej rodziny tylko Jego.Bo ja niestety trafilam na takiego faceta, ktorego nie interesuje jak dojadę do szpitala, za co,i kiedy bo on niestety jutro wyjezdza do pracy na 3 tyg.zostawiajac mnie sama.prosiłąm go,ze jest mi przykro,ze zostaje sama, ze nie wiem czy dam sobie radę i ze nawet jak bede po operacji to nikogo przy mnie nie bedzie.Nie potrafi tego zrozumiec.Powiedział tylko,ze o dojazd nie muszę sie martwić bo on jutro mnie Tirem podwiezie do Lublina i gdzies mnie na jakies obwodnicy wysadzi.Ja naprawdę nie wierzę,ze taki potrafic byc drugi człowiek..Stwierdził,ze nie bede sama bo poejedzie tez ze mna jego ojciec, ktorego okropnie nie lubię juz nawet nie chce pisac dlaczego.Tylko dlaczego ja zawsze ze wszsytkiego rezygnowałam dla niego?

Gość JESTEM ZBULWERSOWANA
powiedz mu to, zostaw faceta.. co to za facet? czy on Cie kocha,szanuje..,NIE

dla mnie to nie jest normalne:O wiem ze nie pora i czas ale daruj sobie takiego faceta, Pozatym życze Ci duuuuuuzo zdrowia i bede trzymac kciuki zeby wszytsko sie udalo:) a napewno tak bedzie:) ps z towarzystwa jego ojca zrezygnuj.

Gość to chyba jakas prowokacja
bo jakos nie moge zrozumiec, ze mozesz byc taka glupia dziewczyno, autorko topiku! SOrki i wspoczuje bardzo, ze jestes chora, ale przy okazji naiwna i po prostu glupia jak but!

Gość suise32
Mi tez sie tak wydaje, ze mnie nie kocha,nie szanuje itd. Przeciez jakby mnie kochał to w tych najorszych chwilach mojego zycia bylby przy mnie,a ja niestety zostalam sama.

Gość suise32
to nie jest zadna prowokacja...naprawde kiepsko sie z tym czuję.Najpierw myslalam,ze on ma rację bo rzeczywiscie nam sie nie przelewa i chce zarobic ale daleczgo akurat teraz jak ja jestem taka chora?

Gość skoro wiesz jak jest to czemu
masz watpliwosci?

Gość na co jestes chora

Oczywiście, że nie wymagasz niczego szczególnego. Jeśli z kimś jesteśmy, to się nim opiekujemy. A jeśli pytasz o przyczyny tego stanu, to właściwie sama sobie odpowiedziałaś. \"Bo ja niestety trafilam na takiego faceta\" - trzeba dokonywać wyborów a nie trafiać. \"Tylko dlaczego ja zawsze ze wszsytkiego rezygnowałam dla niego?\" - bo jesteś bardziej wrażliwa, uległa, bo oczekiwałaś wzajemności. Zapewne wszystko po trochu. Bardzo często się zdarza, że w związku ktoś jest wrażliwszy, bardziej odpowiedzialny (niekoniecznie kobieta) przez co jest obarczony nie tylko konkretnymi zadaniami do wykonania ale i narastająca goryczą, gdy pojawiają się takie sytuacje o jakiej wspomniałaś.

Gość suise32
wiesz czemu? bo nie mam dokad pojsc, nie mam zadnej rodziny i jestem w 100% zalezna od niego.Myslisz ze mi jest dobrze jak ktos mnie traktuje jak szmatę tym barziej ze od tygodnia wiem,ze mam raka? nie! ale jakie mam wyjscie?

Gość zawsze ejst wyjscie
chyba ze nie potrafisz byc samodzielna

Gość luborlub
nie ma dyskusji-kazdy by w 5 minut odwolal wyjazd. olej go -zdrowie najwazniejsze

Gość na co jestes chora

Wyjście jest takie, żeby (nawet jeśli potrwasz w tym układzie, bo nie nazwę tego związkiem, jakiś czas, bo teraz jesteś chora) zerwać i żyć na własny rachunek. Jesli teraz nie możesz, to zacznij myśleć o tym, planuj bez względu na to czy zerwiesz jutro czy za pół roku.

skup sie teraz na swoim zdrowiu na operacji, jezeli faktycznie macie duze klopoty z pieniedzmi to moze jakos by go to tlumaczylo, jezeli pojechalby zeby zarobic pieniadze na leki dla ciebie, to jestem w stanie zrozumiec, ale zeby wysadzil Ciebie na obwodnicy to przesada, zdrowka zycze, trzymaj sie cieplo i nie mys teraz o nim