Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arkadiaa

jestem załamana

Polecane posty

Gość Arkadiaa

niedawno skonczyłam kuracje antybiotykową, partnera seksualnego mam od roku stałego, z resztą on był moim pierwszym mężczyzną. Nigdy go nie zdradziłam. Kilka dni temu zauważyłam u siebie objawy wskazujące na grzybicę pochwy. Umówiłam sie do ginekologa, w srodę wizyta. Niepokoiło mnie troche to, że swędzenie i pieczenie występuje raczej w okolicach łechtaczki, warg mniejszych niz pochwy. A dzisiaj zauważyłam cos strasznego. mam coś jakby małe otwarte ranki, są wilgotne na to że są otwarte wskazuje to że piecze mnie starsznie przy oddawaniu moczu. Jedna znajduje się centralnie na łechtaczce. Boże nie wiem co robić. jest ich tylko kilka, co to jest? Czy on mógł mnie czymś zarazić??

no nie ciekwae wspolczuje ci no ale od razu sie nie zalamuj ja jestem facetem ale jakis czas temu tez mi wsykoczylyu na udzie take ranki bardzo podobne do tych co ty opisujesz nikomu nie mowilem pieklo swedzialo ani wydusic dotknac nic no ale po jakims miesiacu jakby to okreslic przestaly bolec no i staly sie mniejsze poprostu zauwazyle mze sie goja po troche zanikalo po kolejnym ok miesiacu nie zostal nawet slad :) niczym nie smarowalem nic nie robilem no a ty jak pojdziesz do lekarza to napewno szybciej sie tego pozbedziesz ;) a co do partnera jest to bardzo prawdopodobne chociaz sie nie znam ale ja tez to zauwazylem po stosunku ...

Gość to co opisujesz
Wygląda jak objaw zarazenia opryszczką narządów płciowych. Przeczytaj o hpv www.hpv.pl na to powinno sie stosowac masci oraz antybiotyk doustny, ale i tak zdiagnozowac to powinien gin

Gość a ja cie pociesze
arkadia słuchaj niedawno tez brałam antybiotyki z powodu grypy.akurat wtedy miałam okres po kuracji lekami i miesiaczce strasznie bolała mnie pochwa a raczej okolice łechatczki piekło i szczypało zauwazayłam na niej czerwone kreseczki (ranki) jednak nie zrezygnowałam z seksu nei tyle z seksu co nie odmawiałam mojemu partnerowi dotykania jej(mam jednego partnera od dwoch lat)...:( Poszłam do lekarza i pokazało sie ze to wszystko przez antybiotyki które wysuszyły pochwe i kazdy dotyk oprostu sprawił optarcei tym bardziej ze miałam miesiaczke podpaski to wszystko sprawio te ranki a ze moj partner podrazniał je to sie nie goiły :) dostałam masc i zakaz na seks przez tydien i wszystko jest juz w normie :) wiec sie nie przejmuj:))Ale do lekarza idz moaze to cos powznego:(

Gość No i po co Ty brałas
jakis antybiotyk????życie Ciu nie miłe????buuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość a ja cie pociesze
a po to brałam antybiotyk ze na grype mozna umrzec a na antybioty nie :D

grypę wywołuję wirus a nie bakteria,tym antybiotykiem to tylko osłabiłaś swój organizm

Gość dlatego grype leczy sie
antybiotykiem :) a nie innym lekarstwem :) Mniejsza o to cym sie leczy nie jestem lekarzem miałam brac to brałam :) Wolałam brac niz dostac jakiegos zapalenia opon mozgowych ! a pozatym nie o tym jest topik :)

Gość No i po co Ty brałas
Bezsensu to po co chodzisz do lekarzy???Jeszcze zrobia z Ciebie kaleke:(kto daje antybiotyk i to jeszcze chemiczny na virusa????masakra

Gość Arkadiaa
własnie wrociłam od gina,udało mi się przełożyc wizytę.Na szczęście to nie opryszczka. Tak sądziłam bo jak oglądałam zdjęcia opryszczki narządów płciowych w necie to te moje dziwne "cosie" były inne. Lekarz stwierdził że to jakaś nietypowa reakcja alergiczna. Do alergii niestety mam skłonności. Zwykła polopiryna powoduje u mnie dziwną wysypkę. Dla pewności zrobimy badania na obecność wirusa opryszczki. Chociaż ja nigdy nawet tej zwykłej na ustach nie miałam.Co za ulga :)

Od antybiotyku można umrzeć :) Autorko, pewnie przyplątała Ci się grzybica, co w połączeniu z alergią dało taki nieciekawy efekt...