Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

The Sun

kto uważa ze FOTKA.PL to żenada!!!????

Polecane posty

ponoć (ale nie wiem czy to prawda) normalni ludzie sie z tego smieją. teraz sobie przeglądałam najprzystojniejszych i najładniejsze...:O toz to jakiś żart chyba, fuj oblesne pasztety pokażą trochę ciała i już dostają po 11 :O im więcej dupy, cyców czy torsu pokazane tym piekniejsza osoba:O przeciez 10 to ocena dla ideałow (te ideały mają jedynie np cycki TROCHE idealne), twórcy postanowili chyba zrobić jeszcze nr 11, bo dla tych frajerów z fotki to za niska ocena, to sie i tak rzucają na tą 11............ a jakie tam dziwki i szmaciarze sie lansują........:O ryj jak odbyt u krowy ale grunt ze na miniaturce pokazane jest torsisko czy krowi wymion :D :O oczywiscie jak ktos to traktuje jak zabawe to fajnie sama kiedys miałam zeby zobaczyc jak inni mnie oceniają ale widocznie fotka.pl to poważna sprawa dla większości:O

Kto to jest normalny człowiek ? Nie bardzo wiadomo. IMHO. Normalny człowiek się z tego nie śmieje bo nie ma potrzeby zaglądania tam i dowartościowywania się czyimś kosztem.

Gość Zgadzam sie z Toba
całkowicie

ahh myrevin ty a te twoje filozofowanie................... nie trzeba tam 100 razy wchodzic zeby wiedziec co sie tam znajduje....

Kółko wzajemnej adoracji :classic_cool: Ja Ci dam 10...i liczę na to samo od Ciebie :P Ale...dzięki fotce można rwać lachony :D, i to nie jest wcale żart :) Najbardziej rozpiepszają mnie komenty: -super laska 10 dla niej ;* - jesteś aniołem ;* - 10 pozdrawiam i zapraszam do siebie :* - jesteś moim ideałem ;* I nie piszą tego typu tekstów matołki po 12 lat :o To są dorośli ludzie :classic_cool: ps. miałem konto na fotce, wykasowałem (koniec romansu z dziewczyną z fotki i bałem się, że mnie wysmaruje w komentach :P)