Gość mina kotka Napisano Listopad 26, 2007 taki kotek, podczas wyprózniania wybałusza ślepia ,a tej minie brakuje największych oczu swiata:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 26, 2007 bylo bym czym ! gdyby Lusi opisala te 33 gorące sceny ale zaczela od cyckow Steczkowskie, wspomniala kogoś po drodze i ...i sie zaciela :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi wtyczkę do kontaktu Napisano Listopad 26, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 26, 2007 a masz cale bezpieczniki ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi wtyczkę do kontaktu Napisano Listopad 26, 2007 całe ;) Ty masz coś z wejściem chyba nie tak:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasuje kasuję kasuje Napisano Listopad 26, 2007 och jaka szkoda,że trzeba porzucic panel i isc do domu, pic herbatę, a za oknem zamieć... i gołoleć:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marianka z Wrocławia 0 Napisano Listopad 26, 2007 mój kot też ma dziwną minę, gdy robi do kuwety :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie wypisz wymaluj Myrevin Napisano Listopad 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 26, 2007 ale ja nie kontynuowałam bo nikt nie czytał... znaczy nie komentował :( i topik zdechł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za oknem zamiec Napisano Listopad 26, 2007 gdzie ta zamieć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 26, 2007 zaraz zaraz ..ustalmy coś to Ty masz wejscie czyli kontakt... ja moge miec coś co najwyzej z wtyczka to zupelnie normalne.... to jest USB :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 26, 2007 a mnie się wejście USB spierdoliło :O serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gupia Napisano Listopad 26, 2007 hm...kabel,dogmat wiary w anioly uchwalili w 1215 roku na 4 soborze lateranskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi przedłużacz Napisano Listopad 26, 2007 Lusesita a coś Ty tam wpychała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lepiej nie pytaj Napisano Listopad 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 26, 2007 :D nic z tych rzeczy :O komputer stał na podłodze, wejście z przodu no i przydepnęłam...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi przedłużacz Napisano Listopad 26, 2007 biedny KABEL :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi przedłużacz Napisano Listopad 26, 2007 ach ta gołolec:P goło lepiej nie leciec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba wszyscy tutaj Napisano Listopad 26, 2007 maja zaparcie ,cięzkawy sie nam temat zrobil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapodac po czopie Napisano Listopad 26, 2007 ulzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 26, 2007 .................... mogę zaproponować kawał wchodzi ksiądz do burdelu i mówi -niech będzie pochwalony na co burdel-mama -Lona ma dziś wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 26, 2007 no i...? fajny czy nie? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość była betAnka Napisano Listopad 26, 2007 fajny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 26, 2007 heheh zaje..tego :D a tamtym sie nie przejmuj :) moze bedzie powtorka .... glupia>>> a co mnie obochodzi co kiedy uchwalono ! ja sam uchwalam to co chce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze 2 strony Napisano Listopad 26, 2007 Kilka sasiadek spotkalo sie na ulicy i plotkuja. Najbardziej smutna z nich mowi tak: - Moj maz to teraz jest w 300% impotentem :O Na co rzekla druga : -Mozna byc tylko w 100% impotentem :P Smutna na to: - Tak tak :O, moj maz byl juz dawno 100% -ntowym impotentem :P, ale wczoraj spadl ze schodow, zlamal sobie palca srodkowego i niechcacy odgryzl sobie kawalek jezyka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coś na stress Napisano Listopad 26, 2007 ale co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 26, 2007 Oba przeczytane dowcipy mnie rozbawiły. :o :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 26, 2007 dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myrevin potrykamy się Napisano Listopad 26, 2007 penisami co ? tak jak ostatnio :* fajnie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość była betAnka Napisano Listopad 26, 2007 rozmawia dwóch kolesi - znasz taki bank dominet? - do czego??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach