Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

głupia sprawa...

Polecane posty

moja znajoma ma sny erotyczne z nią i moim facetem w rolach głównych :O podobno ja czasami do nich dołączam.... niby śmiesznie ale nie do końca właściwie to chyba nie chciałabym o tym wiedzieć 😠 ona jednak twierdzi że musi to z siebie wyrzucić za każdym razem bo ją to gryzie 😭 nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale dodam iz znajoma jest szczęśliwą mężatką

Gość jeszcze 2 strony
niom :O ale to jeszcze nic , mi sie snlo , ze moj maz kochal sie z moja siostra a ja im mowilam w jakich pozycjach maja to robic :O to dopiero zalamka:O

Gość oj Luśka daj spokój
co się przejmujesz. sny erotyczne są cool. ja np. nie miewam, miewam za to jakieś z deka dziwne. ale wiadomo jaki własciciel głowy takie ma sny. popieprzone. tyle że nie straszne zadne tam.

Gość ech Luśka ty nic o mnie nie wi
esz, nie wiesz o czym myślę, w ogóle nie wiesz do jakich mysli jestem zdolna. ogolnie, załamałabys sie. i nigdy więcej bys ze mna słowa nie zamienila

Gość sprawa wygląda tak
skoro miewa takie sny często a nie przytrafiło jej się to jednorazowo to sprawa jest podejrzana. Wiadomo, że erotyczny sen można mieć z kimś kto w rzeczywistości nas odpycha, ale jeśli zdarzyło się to pare razy to pewnie często o tym myśli. Ja często myśle o sexie z pewnym przystoniakiem i prawie co noc mam przyjemne sny na ten temat :-p

Gość sprawa wygląda tak
hmm.. no ja osobiście miewam powtarząjące się sny erotyczne tylko odnośnie partnerów albo obiektów westchnień. Chociaż pare razy śnił mi się sex z osobą z którą nie chciałabym mieć takich kontaktów. Skoro znajoma Ci się przyznała to chyba nie ma sie o co matrwić. Jeśli miałaby coś na sumieniu to raczej by o tym nie mówiła.

jezeli jej sny bylyby wynikiem fantazjowania na temat wspomnianego faceta, a ona mialaby sklonnosci do urzeczywistniania swoich fantazji seksualnych to .........naprawde bardzo glupia sprawa :O ale wtedy chyba nie opowiadalaby o tym, a juz na pewno nie Tobie ;) :D

a moze on ja jednak bardzo pociaga i to jest jej taktyka, zeby uspic Twoja czujnosc, cos na zasadzie: ale mialam znowu glupi sen...... ja i on.... no skad........ on i ja??? ......nie, to nie mozliwe....... ja i on??? .........nigdy w zyciu........... itd.

Gość oj Luska
mnie sie cos zdaje, ze on ja pociaga... i to czasami za cos, o czym jej sie nie snilo;)

Coś ci powiem, Luśka.. będę szczera.. w takich kontekstach śnią mi się wyłącznie osoby, o których myślę nie do końca czysto, ale to nie jest regułą.. mimo to zalecam daleko idącą ostrożność ;-)

:O śnicie o obcych facetach...? mnie się to nigdy nie zdarzyło... czasami rozmawiając z nią mam wrażenie że ma na mnie ochotę 😭 serio :classic_cool: ma bogatą przeszłość seksualną o czym chętnie opowiada, była w zwiazku z kobietą, trójkąty nie są jej obce... o kurwa! :D