Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sennaaaaaaaa

JAK ROZUMIEC JEGO ZACHOWANIE? CZY UFAC?

Polecane posty

Gość sennaaaaaaaa

moj chlopak chociaz twierdzi ze sie nie spotyka juz z byla dziewczyna na swojej skrzynce (wiem ze tego nie powinnam robic ale nie moglam sie powstzrymac) ma kilka maili z nia. Np. "kiedy bedziesz tu i tu?" - to od niej, on odpisuje ze bedzie ale ze mna, wiec sie nie spotkaja, chyba ze cos wykombinuje. Mnie mowi ze to zwykly kontakt, z ktorego nie chce zrezygnowac, tylko czasem do siebie zadzwonia, napisza. Czy mam myslec ze mnie zdradza?? Boje sie, pomozcie

Gość mniej wiesz lepiej spisz

Gość sennaaaaaaaa
czy mam wierzyc jego zapewnieniom czy bardziej tym mailom zakonczonym zawsze buziakami i sciskami? Nie chce spac nie wiedzac, wole wiedziec i odejsc niz trwac w klamstwie

Gość hhhhhhhhhhhhhh
powinien zrozumiec ciebie i uszanowac to ze jej nie lubisz i nie kontaktowac sie. w koncu uczucia kogos kogo sie kocha sa najwaaniejsze

Gość arystokratka26
Z własnego doświadczenia wiem że z facetami bywa różnie - to że zapewniają o niczym nie świadczy. Być może Twój jest szczery ale faceci lubią piec kilka indyków na jednym rożnie ... ale w tym wypadku może być inaczej

Gość sennaaaaaaaa
moge uznac ze jest tylko mily ale czy to jest normalne? powiedzcie jak go wyczuc, kiedys juz zlapalam go na klamstwie,ale powiedzial ze oklamal bo bal sie mojej reakcji na jej przyjazd (nawet nie do niego) To byla jego wielka milosc, mnie nie wiem czy kocha, on chyba tez nie wie. Pomozcie

Gość sjdgsdjfgsjkdfg
up

Gość studenciak
z tego co piszesz powinnaś z nim pogadać i wyjaśnić całą sprawę. Zapewne tego nie zrobisz, bo nie może się dowiedzieć, iż szukałas czegoś w jego osobistych mailach. Zastanów się jednak rozsądnie, czy te maile nie świadczą o tym, iż on Ciebie oszukuje. Kłamie moja droga a to jest niewyobrażalne. Miłość potrafi zaślepić i tego nie widzisz, ale nie daj się tak oszukiwać... pamiętaj im dłużej z nim będziesz a on potem powie że Cię nie kocha i wraca do tamtej, tym gorzej to zniesiesz... warto więc ruszyć tę sprawę :P powodzenia.. do odważnych świat należy a w jego miejsce są setki chłopaków, którzy pokochają Cię uczuciem szczerym :)

Gość nie rozumiem o co pytasz
Np. "kiedy bedziesz tu i tu?" - to od niej, on odpisuje ze bedzie ale ze mna, wiec sie nie spotkaja, chyba ze cos wykombinuje??? Chba wyraźnie napisał-po polsku!! co tu rozumieć?? Jak się kombinuje to się kombinuje :O

Gość sennaaaaaaaa
to nie tak, podejrzewam ze napisal z tym kombinowaniem bo mieslimy bardzi zajety dzien a ja mu powiedzialam ze jesli chc sie spotkac to ja nie widze problemu, ja tez od czasu do czasu sie z bylym spotykam gdzies tam. Tylko ze ten i kontakt jest czesto. Byla niejedna awantura o to, on twierdzi ze jak chce to moge isc z nim, ja nie chce. Ona mieszka 200km od nas, ma faceta. Jak to wszystko rozumiec zeby nie byc zazdrosna? Czy to mozliwe ze sa kumplami i sa dla siebie wazni a mnie to nie zagrazA?

Gość porada
najlepszą formą zaufania jest kontrola:-)