Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce.byc.jasna

jaki rozjaśniacz do ciemnych włosów żeby nie wyszła marchewka?

Polecane posty

Gość chce.byc.jasna

Poradzcie coś, nie mam doświadczwenia z rozjaśniaczami a mam ciemny brąz włosy, już troche rozjaśnione. Chcę kolor popielaty lub platynowy, nie żółty, nie słoneczny bląd. Który rozjaśniacz byłby odpowiedni?

Gość chce.byc.jasna
odswiezam

Gość Power girl
ja mialam rok temu czarne wlosy teraz mam popielaty blond.Idz do dobrego fryzjera i powiedz zeby zrobila Ci duzo cienkich pasemek rozjasnionych i wtedy bedziesz wygladala prawie jak blondynka (wszystkie pasemka jakby sie "zejda") ja chchialam miec jeszcze jasniejsze i po miesiacu znowu zrobilam sobie balejaz blond i po jakis 2 znowu pomalowalam na popielaty i teraz jetem blondynka:) tylko nalezy pamietac o dobrych odzywkach i maseczkac bo rozjasnianie bardzo niszcczy wlosy.

Gość albo rozjasniacz
joanny super blond tylko rozjasniacz nie farba ...ale ostrzegam niszczy włosy jak jasna cholera ...i musiz długo trzymac..:) A masz farbowane wlosy an ciemny kolor??

Gość J.Lo74
żaden nawet najlepszt rozjaśniacz nie wypłowi włosów na platynę za pierwszym razem -więc się niełudz!Aby uzyskać kolor platyny trzeba paru zabiegów fryzjerskich!Zrób to w salonie fryzjerskim na dobrych kosmetykach-odradzam joanne chyba że nie szkoda ci włosów!

Gość chce.byc.jasna
dzieki dziewczyny nie, wlosy mam juz rozjasniane ale do jasnego brazu tylko.

Gość zenobija
mi babka zrobila rozjasniaczem czarne wlosy i wyszly rude.na to dala troche farby bo wygladaly jak marchewka :/ no a teraz mam juz do ramion swoje blond tylko koncowki rude bo podcinalam. to wszystko pozostalosci po czarnych:D

Gość włosssyyy !!
Witam. Ja mam ten sam problrm co kolezanka na górze mam ciemny brąz włosy i chce miec blond włosy,ale nie mam pojecia czy mi wyjdzie ,nie wiem moze jakiegos rozjasniacza bym użyła ale z tego co piszecie wynika ze rzojasniacz bardzo psuje włosy wiec jestem niezdecydowana.... u fryzjera trzeba duzo piwniedzy zaplaci ok 200 zł !;(. Nie mam zielonego pojecia.....Prosze doradzcie mi cos jak pofarbowac włosy? ......