Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myśleć

Mój partner powiedział że kiedyś był w agencji

Polecane posty

Gość co o tym myśleć

Ma już swoje lata więc zawsze wiedziałam że jest "doświadczony". Ostatnio powiedział mi że kiedyś odwiedził agencję towarzyską - to było w okresie kiedy był sam, lata temu. Wyszło to w rozmowie jakoś przy okazji, ale mnie zaszokowało... Twierdzi, że był to tylko jeden raz, poszedł z kolegami z ciekawości. Póżniej żałował, bał się że się czymś zaraził itd. Nie powiedział że było to negatywne przeżycie, ale że nie bardzo mu się to podobało (ocenia to w kategorii wybryku i męskiej ciekawości) i więcej by nie poszedł, bo go to nie kręci. Co mam o tym myśleć? Byłam zdziwiona że to zrobił, nie pasowało mi to do niego (swoją drogą przyznał że raz spróbował i go to nie kręci)....

Gość do Akacji
zrobił, nie pasowało mi to do niego -- no własnie.. z samotnosci...robi sie takie rzeczy.. Inni robia to z ciekawosci.. Plus ze był szczery... trzymaj go za slowo, ze go to nie kreci.. bo to oto chodzi... czy nie bedzie cie zdradzał:)

Gość co o tym myśleć
nie wiem czy robić z tego "aferę" (w sensie rozmyslania nad tym) zawsze miałam negatywne podejście do takiego typu faceta - bywalca agencji - nie sądziłam że jest takim typem - chociaż chyba nie jest skoro to był jeden raz i niezbyt fajny (jest tu szczery) mówił o tym dość lekko jak o małoznaczącym wydarzeniu - na razie nie wie chyba jak silnie na to zareagowałam (negatywnie)

Gość co o tym myśleć
pomyłka - to była Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa, składał wniosek o dofinansowanie z Unii na nowy traktor

Gość co o tym myśleć
o podszywacze się obudzili to nie był ARIMR - to był porządny burdel :D

Gość do Akacji
rada: nie uciekaj od własnych emocji.. jesli zrobiło to na tobie negatywne wrazenie, to nie ukrywja teo. Mysle ze tez on bedzie widzial jak to przezywasz co myslisz i tym bardziej nie zdradzi cie w ten sposob. Bo widzi jakie to dla ciebie niemiłe, bolesne itp. duzo by pisac. najlpeije poromzawiajcie. Czy np jak nie bedzie sie miedzy wami ukladac czy zamiast mbyc samemu z toba czy on nie poleci do razu jak mu sie.. do burdelu. To wazne.

Gość co o tym myśleć
a co wy byście pomyślały o czymś takim? jak zareagowały? któraś była w takiej sytuacji? a panowie - jak wy myslicie o takiej jednorazowej "przygodzie"? czy to jakoś świadczy o podejściu mężczyzny do seksu, kobiet?

Gość
byłoby mi nieswojo na pewno

Gość co o tym myśleć
nigdy nie miałam pretensji o jego poprzednie kobiety, to normalne, toleruję nawet układy dla seksu gdy się jest samemu (tzn. w przeszłości:P) ale agencja to wg mnie coś innego

Gość najlepiej
zerwij kontakt i zostan stara panna. Boze jaka bzdura.

afere w myslach to i tak zrobisz moj znajomy chodzil do agencji tweirdzil ze tak lepiej - nikogo nie rani a skoro potrzebuje to tak najprosciej trudno nam sie z tym pogodznic bo to kontrowersyjne

Gość co o tym myśleć
nie mam zamiaru zrywać kontaktu - co za bzdura szukam zrozumienia dla tego co zrobił, proszę też o wypowiedzi panów

Jestes bardzo tolerancyjna w takim razie ;) Szczerze mowiac, nie wiem jak ja bym zareagowala. Mysle, ze by mnie to obeszlo, ale trudno powiedziec, jak bardzo...

Gość mój poprzedni facet
uraczył mnie takim wyznaniem, tylko podkreślił, że poszedł z kolegami po zakrapianej imprezie. Też twierdził, że nie było fajnie. Z perspektywy czasu to mu nie wierze, że to był jedyny jego tego typu wybryk.

Gość co o tym myśleć
kurcze jakbym słyszała mojego... a czemu nie wierzysz?

Gość najlepiej
zastanow sie kobieto czy chcesz byc jego partnerka, czy tez katem i wyrocznia za cos co zrobil w przeszlosci.

Gość mój poprzedni facet
bo np. mówił że w ogóle nie pije, a kiedyś się urżnął i zasnął po imprezie niby nie wie co się z nim działo od południa do rana. Miał duży temperament, a my czasem widywaliśmy się co 2 tygodnie, odległość ponad 200km, a wiem że nie lubił robić tego sam...

Gość co o tym myśleć
nie chodzi mi o ocenę - tylko o zrozumienie powodów

Gość
tylko niech się przebada bo w agencjach zarażają

Gość mój poprzedni facet
ale powiem Ci że po jakimś czasie od tego wyznania mi przeszło, zaczęłam mu ufać, myślałam, iż on po takim wyznaniu jest szczerą i prawdomówną osobą. Okazało się co innego, wiem że mnie zdradzał.

Gość mój poprzedni facet
powody? ciekawość i zaspokojenie potrzeb seksualnych chyba po to się chodzi do agencji