Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiśTylkoTwój

najwspanialsza kobieto na ziemi.....jesli bedzie tu.....

Polecane posty

Gość MiśTylkoTwój

,,,to wiedz ze całym swiatem jestes moim...ze nic sie dla mnie nie liczy po za Tobą...ze kochac Cie to przyjemność dla mnie....i że baaaardzo tesknie za Tobą moją ukochana żono

Gość
Misiek Ty piszesz w eter czy do kogoś konkretnego?

Gość tetodomnie
tomek to ty?:>

Gość sie wyżywam
wypierdalaj stąd ty pojebany chuju!!! nienawidzę takich pierdolonych sukinsynów jak ty!!! nienawidzę cię!!! jakbym mogła to bym cię rozszarpała tak że by flaki się kurwa walały wszędzie!!!

Gość MiśTylkoTwój
Zygmunt, miło mi poznać. Może być?

Gość tetodomnie
e to nie do mnie..

Gość MiśTylkoTwój
tetodomnie- to nie do ciebie...nie pisze w eter,,,pisze do kobiety ktora jest moją miłościa zycia,,,z ktora nie moge byc...ale oboje sie kochamy a tu na forum mamy jedyne miesce na kontakt ze sobą....nie zrozumiecie tego co jest miedzy nami....przykro jest nam ze ludzie tak mysla o nas,,,,ale my nie obnosimy sie z naszym uczuciem...poprostu tak na razie musimy,,,,wytrzymajcie jeszcze troche...prosimy was.....odrobine zrozumienia

Gość
ja wytrzymam (i tak rzadko kiedy wchodzę na te topiki) tylko błagam, zmniejsz ilość przecinków i kropek bo po oczach razi :D

Gość SkaRbie
27.11] 20:57 no własnie.. masz racje:) kochanie:) Ale mamy kontakt gg, mozemy powrocic;) Ale ja juz chce byc z tobą:) in real:) Bardzo cie kocham, za bardzo. I gg, maile i tu forum i sny i dusze nasze to za mało. Juzz:) Kochany"_:) Chce Cie miec obok, na spacerze, przy herbatce:) Bos Ty moj przeznacozny, ukochany.. Mąż:):):):) Pamietaj, ze kocham i barzdzooo tesknie... bardzoooo I nie moge sie doczec bycia zonką i z Tobą:)

Gość MiśTylkoTwój
oki z przecinkami da sie zrobic ;)

Gość SkaRbie
Ty sie nie martw o przecinki, tylko jak juz mamy byc z sobą, otoo:) szybko...:):) sniezek pada... ehh bardziej czlowiek teskni, kocha..:)

Gość MiśTylkoTwój
skarbie podj mi gg chce powiedziec ci cos niezwykle waznego czego nie moge tu na forum

Gość SkaRbie
mam o samo gg Kochanie:) Wiec jak cos napisz, mozesz odezwac sie pod swoim starym nr gg:)

Gość MiśTylkoTwój
skaRbie...prosze Cię podaj nr gg to naprawde coś baaardzo waznego....

Gość MiśTylkoTwój
podaj mi bo liste mi wyczysciło ..i starego nr tez nie mam a jak Ci nie powiem to poprostu...nie dam rady

Piszę na czarno, bo czarnym ufosz:P i wierzysz:) śmiało pisz na moje gg, mam to samo. Nie boj sie;) ALbo.. pisz sms na moją komorke, mowiłam ci gdzie jest;) zreszta ja masz kochanieeeeeee:);)

Gość MiśTylkoTwój
ok,,,,,napiszę to na forum.... jestem,,,,gejem....:(