Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BezSexu30

chce kochanka

Polecane posty

Gość BezSexu30
młody2121 coraz bardziej mi sie podobasz:) przed seksem są pytania kiedy?po sexie są pytania kiedy znowu:(itd taka darmowa dziwka ....a ja tak nie chce:(

Anuska tylko nie rycz teraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napisałaś i dobrze ,że napisałaś :)czasem trzeba dostac takiego kopa ,kiedy człowiek sobie uswiadamia co ma z zycia . aby potem ruszyc całą para i nie dac sie zdołować >.

Jankesa, kariolka-->kochane jesteście❤️ no wiem, wiem....cycki to podstawa, ale juz nawet mi sie tego samoopalacza nie chce wcierać w dekolt:o no zmuszę się jeszcze....jeszcze ten jeden raz

Gość młody2121
bo ja cie rozumiem a z tymi osobami co dotychcasz bylas to moglas normalnie porozmawiac?

Gość ta żeby wzrok przyciągnąć
no taaaaa, to bardzo rzadkie. a propos. kochanek i kochanków. odstraszam facetów. powaga. tzn wisi mi to ale jednak. czy ja mam zadatki na dominę czy co?

oj mamy :D i nie wcieraj w siebie samoopalacza. idż na solarke 2 * po 5 minut . jakie to fajne uczucie nie miec w końcu białego tyłka :D i biust i brzuszek . od razu lepiej sie czujesz , jesli boisz się zamknięcia to idz na stojące . i podnies brode wyżej . sama musisz sie poczuc siebie pewna . nie będzie cie wtedy obchodzic ,czy zwrócisz czyjąś uwagę ,sami zaczna przychodzic 🌼

ta żeby wzrok.................> nie masz zadatków na domine . masz zadatki na stara pannę . bo wolisz ich odstraszac niz czasem ugryżć sie w język lub być zwyczajnie miłą . czy ktoś cię wczesniej potraktował z olewka (zdradził,podpuścił ) . czy masz sie za co mścic na tym\" gorszym gatunku? ?

Gość młody2121
bez sexu jezeli chcesz to zawsze mozesz ze mna porozmawiac nie musi byc w real ale nawet przez komunikator jezeli chcesz zostawie ci numer gg

może i sterczy kariolka...;)...choć przy TYM rozmiarze to nic dziwnego... :P ale biust to trzeba przyznać mam ładny, więc przynajmniej ten prob lem mam z glowy😴

Gość nie tak
ale mi problem:)byc sexowna i przebierac w facetach:)SA 3 rodzaje kobiet-te które chcą byc bzykane.te które sie bzyka i te które sie ciągle chce bzykac:)a ty do której grupy nalezysz?

Gość Kali 35l
Czesc bezsexu30 z kad jesteś ?

Gość Kali 35l
Czesc bezsexu30 z kad jesteś ?

Gość pavo69
hmm...szkoda ze juz nie mieszkam w kraku...ech;-) pavo69londyn gg 9434280

Gość DuchovnyD
bo czasem przyjemniej jest pikantnie pogadać p[atrząc prosto w oczy niż od rrazu przejść do rzeczy.....tylko taka zabawa wymaga cierpliwości, dojrzałości i fantazji.....

Gość Kali 35l
Burak to cię zrobił

A ja szukam kochanki i mam podobne odczucia - nie moa kobiet na poziomie - jezeli jestescie zainteresowane to zapraszam cezar30@onet.pl

Gość bbkrzysiek191
szukasz kochanka,Warszawa i okolice bbkrzysiek191@gazeta.pl

Gość gość
która z dziewczyn potrzebuje faceta ?