Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszłaaaaa

Faceci - czy naprawdę dziewczyna musi mieć długie włosy...?

Polecane posty

Gość poszłaaaaa

Czy ważniejsze jest może, żeby po prostu miała dobrze dobraną fryzurę, bez względu na jej długość? Obalacie mit długich włosów, czy go podtrzymujecie :D

nie musi,ja mam obciete na prosto,klasycznie,a faceci i tak sie slinia na moj widok:P

Gość nie rob nic
na prosto czy na krotko?

Gość ja jestem wprawdzie kobieta
mam dlugie wlosy od niedawna bo tak chcialam....ale z tego co slyszalam od kolegow czy partnerow to wola dlugie wlosy chociaz znam jedno ( moj eks) ktory akurat lubil krotkie:) jak zapuscilam to sie zloscil i bardzo si emu to nie podobalo tak ze to zalezy chyba od faceta;)

Gość poszłaaaaa
E, po prostu wiele dziwczyn na siłę ma długie włosy, a im wcale one nie pasują...noszą wciąż w kucyk zawiązane, np. Jk rozpuszczą, to powiewają smętnie:D Chyba co facet, to opinia ;)

Gość nie rob nic
acha, dziekuje za wyjasnienie. To nieprawda, ze dlugie z reguly pasuja. Dlugie wlosy np ie pasuja niziutkim kobietom. Wszystko tez zalezy od faktury wlosa, ksztaltu twarzy.

Gość ja uwazam ze kazdy facet
sie za dlugowlosa odwroci;)nawet jesli mowi ze jest inaczje...oczywiscie chodzi mi o typowe dlugowlose a nie o jakies myszki z dlugimi wlosami;)

no tak tak samo jak owdwroci sie za dlugimi nogamii odzianymkii w krotka spodzniczke i wysikie obcasy i tak samo obejrzy sie za duzyymi piersiami itd itp................

dlatego ja dlugich nie mam,dlugie mnie wrecz skracaly,a krotkie mi wydluzaja szyje i ogolnie lepiej wygladam.dlugie sa z reguly zarezerwowane dla wysokich,a nie takich krasali jak ja:P

tak,tak,najgorsze sa te dlugie,ktore takie sa postrzepione na koncach,zniszczone suszarka,farbowaniem,prostownica,a laska dumnie nimi trzepie:D sliczne wlosy ma np penelope cruse

generalnie to jest tak, że faceci szczególnie lubią w kobietach to, czego sami nie mają, co je od nich wyraźnie odróżnia - krągłe piersi, pełna pupa i biodra, smukła talia i ramiona, itp. Myslę, że długie włosy tez są jedną z takich właśnie cech, bo w jakis tam sposób uosabiają kobiecość, więc podświadomie oddziałują na bardzo wielu mężczyzn ale zgadzam się z tym, że nie każdej kobiecie pasują - znam wiele dziewczyn, którym zdecydowanie ładniej jest w krótkich włosach

Gość klaudka zgadzam sie z tym co
napisalas:)

Gość fanka nocnego jastrzębia
Może będzie to obok tematu, ale fryzura potrafi naprawdę skutecznie popsuć samopoczucie.:o

Gość tak naprawde
nie musi mnie jest lepiej z krotkimi wlosami, a poza tym mam bardzo kiepskie, cienkie wlosy i krotsze wygladaja po prostu zadbane, a dlugie raczej nie.zawsze mam swietnie sciete i zrobione wlosy i to wystarczy

ja pamietam jak fryzjerka mnie za krotko obciela prawie KUTWA na chlopaka....do tej pory mam urazzzzz i mams erce gardle za kadym razem jak jeestem u fryzjera np dzis:P

Gość boli mnie bardzo
do fanki nocnego jastrzebia wlasnie! :)

Gość poszłaaaaa
Cholera, idę ściąć :D Długie mnie już wkurzają, wszędzie włażą, wyłażą, czepiają się...i wcale nie są ładne, zwłaszcza jak mam buzię rozmiaru pomarańczka ;)

Gość klaudka zgadzam sie z tym co
kobieta niestety...tzn niestety bo warto zeby to jakis facet potwierdzil:P

Gość pimuszek
no ale same baby tu pisza, a to pytanie do mezczyzn bylo

Gość pimuszek
jagudka ? jak sie wpisywalismy nawzajem na listy obecnosci na studiach, to raz sie zdarzylo, ze zamiast paula kowalska ktos napisal palla kowalska (nie mam polskich liter, ale wiecie, o co chodzi)

Gość poszłaaaaa
Trochę taka passe ;) Przypomina mi bohaterkę filmu Kogel Mogel, hehe. Kwestia gustu.

Gość Ten smutnyPIES
Ja uważam że nie powinno sie sugerować tym czy lepsze dłuższe czy krotsze tylko tym co lepiej pasuje wam kobietom... I jak się w nich czujecie( co jak co to wasze włosy) Opowiem wam teraz dość smutną jak i pouczającą historie która przytrafiła mi się miesiąc temu Moja przyjaciółka miala bardzo długie włosy...tyle że strasznie cienkie. Nie raz mówiła że czuję sie w nich okropnie i że nikt nie zwraca na nią uwagi, chciała od zawsze ściąć włosy ale rodzice jej nie pozwalali dopiero jak ze stresu wypadlo jej 1/2 wlosów to nie mieli wyboru i sciela do szyji. Wyglądała uroczo. Zaczęła się sobie podobac przez to tez z powolnej i przygnębienie swoim wyglądem dziewczynki zmienila się w pewną siebie a przez to mega seksowną i otwartą kobietę ( tak to prawda seksapil tkwi nie tylko w wyglądzie) Niestety po 3 miesiącach było widać ze odrasta jej ta cześć włosów ktora odpadła i jej matka kazała jej do poprzednie długosci zapuszczać ale ona nie chciała bo czuła się lepiej w krotkich (musiała zapuścic sporo za ramiona, nie wie ile dokładniej trwa zapuszczanie ale jej w 2 miesiące uroslo około 3 cm) wracając.... Po 5 miesiącach miala wlosy ani za długie ani za krotkie takie dokładniej nie wiadomo jakie, często kiedy z nią rozmawiałem płakała przez telefon mowiac ze dziewczyny z jej klasy mówią o niej " chłopak" i że raz jak szła w sklepie ( była ubrana w grubą bluze) z przyjaciółką to zobaczyli znajomych tej koleżanki i przywitali sie ale jak ona koło nich przeszła to słyszała jak jeden mówi do drugiego że wygląda jak chłopak z długimi włosami. Spadła jej pewnośc siebie nie wychodziła z domu bo niepotrafila znieść tej dlugosci nie mogła nawet zrobić zwykłego kucyka bo wyłaziły jej wlosy tak i tez zaczela uciekać z lekcji byle szybciej do domu pierwszym lepszym autobusem byle by się niepokazywac. Nie utrzymywała z nikim kontaktu, zabarykadowala się w domu pod koniec szkoły nie wytrzymala i popełniła samobójstwo znaleziono ją powieszoną na drzewie ze ściętymi włosami na długosc taką jaką miala za pierwszym razem, do tego doprowadził stres zapuszczania tych pi*r*olonych wlosów!!!! Była strasznie zakompleksiona. AHH troszkę się rozpisałem jak coś sorry za ort. Nigdy nie sugeruje się tym co komu się podoba, tylko wam.