Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

malenka innym razem na pewno ale tera cos mi się sra poczta :-o

no tak bo ja głupia baba topik założyła na uczuciowym..... a co ma sex do uczuć???????????????? :P

No widzisz Madasia o tym nie pomyślałaś ale co tam jak ktoś zabładzi to tu trafi:):):)

ej laski a kupiłyscie kalendarz z panami na 2008?? tzn gazete z kalendarzem?? ja kupiłam - gazeta masakrycznie głupia, ale ja ją tylko dla kalendarza zakupiłam :-D Cosmopolitan mniami jacy panowie :-) na 2007 tez miałam, wisi nad kompem :-D he he i mój trol się wścieka jak co miesiąc nowy roznegliżowany Pan sie do mnie uśmiecha ;-)

Madasia ee no ma bynajmniej dla mnie :P ni ma uczucia ni ma sexu :)

ale tu nie mają trafiać ci co błądzą, tylko ci zdecydowani... :P adzia ale ja nie dmuchałam tych co ty masz dmuchać-tobie zostały juz tylko UNIMIL :P

Gość umcymikator
koniec świata, kalendarz z panami???? sex? no cóż, ja jestem prawiczkiem, więc jednak dziękuję ale nie:)

Mewik ja przynajmniej nie kupiłam takiej gazety i raczej nie kupie chciałabym jeszcze przez kilka lat pomieszkać z rodzicami przynajmniej do skończenia szkoły:):P

Adzia ty wczuj się w końcu a nie takie święte teksty tu podrzucasz,bo sie wypiszę z tej ferajny :( :( :(

umcymikator ale my tu tylko rozmawiamy,nie chciej wiedzieć jakie naprawdę jestesmy :P no dawaj nie wstydź się,każda z nas sie wstydziła za pierwszym razem :P :P :P

Świete :O sory, że napisałam swoje zdanie i mam tematy z których nie chce żartować ;)

Gość umcymikator
jakie jesteście naprawdę?

umcymikator no przecież ty prawiczek jesteś,takie pytania nie wstydzisz sie zadawać,to też zwiazane z sexem jest... :P :P :P

Adzia jak nadepnęłam na odcisk to przepraszam,bo widzę ,że naprawdę humorka nie masz 👄

Gość umcymikator
Nie wstydzę się!:) Powiedzcie, jestem ciekaw:)

umcymikator no to słuchaj: jesteśmy niewyżyte,wyuzdane,pragnące sexu jak wampirzyce krwi,nie cofniemy sie przed niczym,rozumiesz przed niczym,żeby dostać to co chcemy... :) prawda ??? hogaty?????????

Gość umcymikator
Nieźle!:) Chętnie bym z wami pogadał na żywo:) Lubię dreszczyk emocji...:)

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak a do tego mamy cięte języki, głupawe humory i szalone pomysły co zrobic z facetem jak jest wart zachodu :-D

nie ty jeden uwierz mi,a im bardziej ryzykowniej,to tym bardziej nas to podnieca....... :P :P :P napisz jaki ty jesteś???????? baby co z wami????????????????????????????????

Gość umcymikator
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper:)

umcymikator najlepsze jest to, ze nasza ekipa obejmuje cały kraj!!!!! nie pamietam dokładnie ale chyba 13 czy 14 miejsc w Polsce rozsypane ja gwiazdy na niebie

madasia Uni jest u faceta, Adzia cos odchorowuje, Malenka pewnie w tv patrzy, Lomona na imprezie - na bank, wróci 23-24 :-) tylko nie wiem co z resztą :-( na hasło sex zawsze się zjawiały, ale jakieś widocznie ciężkie czasy nadeszły...