Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

Gość umcymikator
A nie napisałem przypadkiem, że powaga to nie to samo co smutek? Ale i tak sądzę, że mej jedynej wśród was nie znajdę, co nie przeszkadza mi trochę z wami pogadać:) Myślę, że może to być miło i owocnie spędzony czas:)

Mad 🌼 Dopiero teraz oblukałam fotki :D Kim jest ten TROLL? :P Bo ja chyba coś przeoczyłam...;) Skądże on? :D :P Dziewczynki przekochane ❤️ :D

cześć lomoniada 👄 ten pan próbuje sie tu wyluzować ale mu cos nie idzie,za sztywny jak dla nas,szuka tej jedynej i twierdzi ze tu takiej ni ma........ :P

Mewik 🌼 MKS :D Mad🌼 Hihi ale mi chodziło o Pana co to na fotkach od Ciebie jest :D:D :P:P

Gość umcymikator
no niestety..wy jestecie zbyt luzackie na tą jedyną dla mnie, ja chcę romantyczkę

lomoniada hahahahahahahahahaahahaaaaaaaa dopiero teraz załapałam,to moje trolisko hihihihihiii :P

Gość Arabidopsis
Do Pana Umcymikatora- dlaczego zakładasz,że nie znajdziesz tu kogoś odpowiedniego?? Tu jest akurat taki topik, który służy głównie do wyluzowania, więc.... :)

Madddd no domyslam się, ale dokładnie co i jak, skąd i po co? :P:P Hihi :P Nie bądz taka tajemnicza :P Ja lece AmAm i pewno już nie wróce bo padam z nóg (pardon) Ale jutro podbije wąteczka ;) MKS Wszystkim :*

Gość umcymikator
Przez internet jakoś mi gorzej idzie niż na żywo, w ogóle przez internet trudno kogoś dobrze poznać:)

Arabidopsis mówie pan za sztywny,trafił nie wiem jak i po co na ten wątek i zdziwiony,ale na innych nas nie szukał bo za spokojne byłyśmy dla niego :P

Lomonka bardzo ładne zdjęcia :) :D szczególnie HOT jest to 2 👄 :D ana 4 mi przypominasz Reni Jusis hehe ;)

Gość Arabidopsis
no tak masz racje.Tylko wiesz czasem kształtuje się pewien profil psychologiczny chociaż to tez bywa złudne :(

Adzik mam nadzieje że się nie obraziłaś na mnie????????????/ sorki jeszcze raz 👄 ale to był zart

hello!!!!! siedziałyście do późna to teraz śpicie a jajuz w pracy!!!!

mnie dzis wieczorkiem nie będzie :-( musze sie poseksić z moim facetem :-p

no i gdzie te baby sycące seksem????????????????????? :P gdzie wy,gdzie?????????????????????????????? będę wieczorem,papatki 👄

Hej hej jestem:) Unitra vel Unimil;) widze ze ktos o moich unimilach gadał hęęę?:P a takie male sprostowanie>>>nie uczylam sie ani genetyki ani anatomii:P:P nie moglam bo po pierwsze mam okres a po drugie to nie mielismy okazji bo nie bylismy sami 😭 postaram sie byc po 20 ale nic nie obiecuje;) a z moim trollem jeszcze nic ten teges:P nie ma nigdy okazji:(:(:(:( zawsze ktos jest w domu:( bedzie ja plakal:(

po pierwsze mewik to foch w ogole na ciebie ze mnie nie poinformowalas o naszej przeprowadzce...wszystkie poinformowalas a mnie nie!!!😠 oj wy baby wstretne!!!!! znowu nawalacie??:P:P:P:P mewik to rozumiem ona sie szeksi ze swoim trollem ale reszta??!!!! no co z wami??:P ja przed chwila skonczylam gadac z tym moim trollem i gadalam z nim calutenka godzine i wiecie co... tak zajebiaszczo nam sie gadalo jak nigdy... zartowalismy smialismy sie caly czas:) i on mial taki fajny mily i czuly glos ehhhh:) szkoda ze tak nie moze byc zawsze:( buziole zołzuly wstretne👄👄👄 PS. Troll pod koniec rozmowy zasnal i sie rozlaczylam bo sie wkurzylam😠

Uni to ty go jednym słowem uśpiłaś kobieto,żeby tu do nas przylecieć????????? :P :P :P :P ty wstrętna ty...... tak ci prędko do tego sexu zbiorowego???????????/

pięknie i co teraz trza się trochę tu rozerwać,nie???????????/// no to dawaj jakiego granata i sie rozrywamy.... :P :P :P :P

hie hie ja lubie meskie granaty... w ogole dwa na raz:P buhahahahahahaha:D

Uni wiedziałam ze na ciebie można liczyć jeżeli chodzi o taki temat,ty nigdy nie zawodzisz hahahahahahahahahahahaaaaaaaaa

hie hie no ba Unimile nigdy nie zawodzą!!! Chyba:P:P:P: niewiem nie sprawdzalam jeszcze ha ha ha:D jak gadalam z trollem to mi sie troche na temat seksu wjechalo hie hie a on chcial zebym mu powiedziala o co dokladnie chodzi to mu nie powiedzialam i mial sie sam domyslic a on oczywiscie udawal ze nie wie o co chodzi buhahahaha:D:D:D:D:P:P:P:P:P