Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

Gość Sebuś
Taka jedna 👄

jestem laski ,jestem nie było mnie przez weekendzik ale dałam znać że mnie nie bedzie,także mnie się to manto napewno nie należy :P :P :P :P pisać mi tu szybko jak było na Andrzejkach,raz,raz ruchy kluchy... leniwe..... :P

mewik,no wiesz??????????? jak mogłaś nie pójść i nie wyrwać jakiegoś zaje......stego faceta,bruneta... o ciemnych oczach.... śniadej skórze.... mniam....... takie ciachooooo...... :P :P :P :P :P

kobietki co tam u Was? ja popijam jogurcika, o smaku anansay:))))))))))))))) niam, niam smaczusny.

no i choineczke wystawilam, ale superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr niedlugo swieta:)))))))))))))))))))))))))))

oj brylasia,brylasia....... :P my tu o ciachach mówimy a ty nam tu o bombkach,choince...... cholewcia niedługo świeta!!!!!!!!!! to święta czy ciacha??????????? o czym gadamy?????? zboczenichy??????????????? :P :P :P :P :P

Hej Dziewuchy! swietny topik! Jesli kapitan pozwoli od czasu do czasu wejde na okret i troche sie pochichramy;) :D Milego dniaaaaa 🌼

oczywiście cztery litery pośmiać sie zawsze trzeba,zostalaś zaproszona do naszego grona hahahahaahahahahaaaaaaaaa.... a tak na marginesie, to czemu moherowa ściereczka do pajeczyn???????? :P :P :P :P :P

Gość cztery po cztery
Wiesz Madasie...ja mam pamięc swietna, ale krótką ;) to bylo jakies uzewnetrznienie mojej arogancji...chyba o ojca Rydzyka chodzilo;) ale nie o tym tutaj;) Dobra to powiedzcie mi czy je, wolna kobieta bede sie tutaj czula jak UFO bo wszystkie zamezne i pozajmowane...? :D

takie ciacho madasia to grzech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grzech gdy twój mężczyzna to blond facet o niebieskich oczach... ;-D witaj Brylancik 🖐️ :-)

cztery litery jakie UFO??????????? a po drugie my nie wszystkie takie zamężne i pozajmowane hahahahahahahahahaaaaaaaaa,a po trzecie to zawsze można sie pozbyć tego balastu,i przygruchać jakieś ciacho hahahahahahahahaaaaaaa :P :P :P :P :P :P :P :P

cztery litery żadne UFO - nie fisiuj!!!!!! ;-) Brylancik co u Ciebie??

Spoko, mozecie do mnie\"czwórka\" mówić. Ja- po zalamaniach nerwowych i postepujacym zwatpieniu w gatunek męski . Ale i tak kurcze, bez mezczyzn nie moge sie objesc, ni chu chu. A co to, Mewik na ślubnym kobiercu staje? ja taka niedoinformowana... :p

czwóreczka ty sie nic nie martw, takie ciacha jak po ziemi chodzą,co tam jeden facet..... balaścik zrzucony, czas na słodycze :P :P :P L:P :P :P :P jesteśmy z toba a nawet przeciwko... hihihihihihihihiihiiiiiiii a do reszty mowie serio,serio - zróbcie mi tu powazny topik z tego jajecznego wątku to głowy pourywam,śmiech ,zabawa i zboczenichy sie tu bawią- zapamietać mnie tu proszę i o toast teraz wznoszę,by nam sie tu dobrze działo i radości nie b yło za malo,zabawowo całą dobę,dużo czasu na sexrozmowę- niech sie kręci baby moje, nasz wąteczek niepozorny,taki zwykły,najzwyklejszy, swym tematem najprzedniejszy :) a was sexbomby i -bombusie o frekfencje teraz duszę,zameldować każda z rana ma się tu to odwołania,przekazane co mabyć,teraz będzie to co bedzie....... :P :P :P :P :Pgłucho wszędzie ,ciemno wszędzie co to będzie,co to bedzie...... :P :P :P :P :P :P

i znowu nikogo tu nie ma,co mam z wami zrobić????????????? jak się już coś ruszy, to potem ucicha na tydzień....

ja jestem jestem...:) trzeba sie powyglupiac bo w zyciu t nie da sie tak poszalec;) a co do \"niezlych ciach ktore chodza po ziemi\" hmm....nie dla mnie ta elita, zawsze przecietnych i malo atrakcyjnych przyciagam. :D

madaska a co ty jadasz ze do rymu gadasz??:P:P:P: hehe ale wierszyk fajny hie hie:) ja rano melodwac sie nie moge bo nie mam jak... w szkole jestem ale jak wracam to odrazu na kafe smigam:) buziole babeczki👄👄👄

cholera nie mogłam prawie przez 2 godziny wejść na kafe :-( Cztery litery - tak tak, ślub mam zaplanowany na 23.08.08 ... zobaczymy czy się nie rozmyslę ;-) Brylancik - a wiesz, że ja jeszcze też nie mam planów na sylwestra :-o Taka jedna 🌻

Mewik- gratuluje:) mam nadzieje ze wszystko bedzie jak najlepiej sie skladalo ku dobremu malzenstwu :) ❤️ na prawde fajna tu atmoefera, zadnych nudziar i marud:) mam nadzieje ze ja przy spadku formy nie bede wam sie tu uzalac nad swoim poczwarczym losem:p buziaki

cztery litery -spoko! :-) i dzieki!!!!!! a ze ślubem to tez mam taką nadzieje ;-) ale mój tata mi się ostatnio zapytał, czy my się po ślubie nie pozabijamy... :-o powiedziałam, że najwyżej ;-) ale kurde przestraszyło mnie to jeso spostrzeżenie :-(