Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

hej dziołchy. Melduje sie i ja. Mój chłopok moze być niewiele wyższy ode mnie bo i tak szpilek nie noszę, byleby za bardzo wypasiony nie był. Czterówka w wieku 22 lat to się trzeba bawić, kształcić, rozwijać, korzystać z życia a nie o pieluchach myśleć. Na pieluchy przyjdzie jeszcze czas :)

świete słowa taka jedna,święte słowa- na rodzine przyjdzie czas...... Ewa-mewa nie panie kapitanie,bo ja jaców ni mom,tylko pani kapitan..... hahahahahaahahahahahaaaaa :P

madasia sorki ;-) mnie sie jednak powoli tego dzidziusia zachciewa... :-p ale powoli! więc jeszcze troche czasu potrwa, zanim będę się o niego starać ;-)

mewik dziwne by było jakby ci sie nie zachciewało,wszystko z tobą w normie,tylko teraz z głową kochana,wszystko z głową,bo nie sztuka jest zajść w ciążę,urodzić- sztuką jest wychować,wykształcić,utrzymać......... to jest podstawa do faktu posiadania maluszka,żeby go potem nie krzywdzić swoimi błędami..... ale się rozpolemizowalam,zmiana temata,bo się smutnawo zaczyna znów robić...

Ahoj na statku! jestem, troche pozno ale przyjszłam;) wlasnie wybieram sie na zakupy co do szalenstwa to czasem mam ochote na rozne rzeczy, ale samej...bo kolezanki pozajmowane..hmm...marzy mi sie wyjazd do Wloch, zwiedzanie jej z plecakiem, nocowanie na prowincji i zasmakowanie normalnego zycia a nie takiego z najwyzszej polki;) To moje male szalenstwo ktore musze kiedys zrealizowac buziaczki dla wszyyystkich 😘.....😘

czwóreczka zarąbiste marzenia,aż ci zazdroszczę,ja juz sobie nie moge na takie pozwolić...... widzisz mewik, to jest właśnie to,teraz korzystajcie ile wlezie,spełniajcie swoje marzenia póki możecie,bo jak juz bedzie maluszek,potem drugi to juz wasze plany marzenia będą z roku na rok coraz bardziej odległe,wiekszość juz nierealna...... to rzeczywistość.... rodzinna.....

hej hej babeczki:) widze ze o dzieciach gadacie:) ja uwieeeelbiam maluchy:)

Gość MariaW_INNOWACJE
Cześć dziolchy, to ja, caffem79 :P teraz mam inny nik i odnalazlam was dzięki madasiowej :P a tak w ogóle to zapraszam też do siebie: na nowe forum profesjonalnej holistycznej kosmetyki i stylizacji twarzy, ciała i paznokci... Szeroka profesjonalna wiedza kosmetyczna, FIT & SPA & WELLNESS, stylizacja paznokci i wieeele innych.... www.innowacje.mojeforum.net Zapraszam :)

Uni ty następna,spokój mnie tu,jak chcecie dzieci to zapraszam jako nianie do mnie :P

MariaW_INNOWACJE maria a fryzurke do twarzy tez można dobrać???????i kolor włosów??????

madasi a bardzo chetnie tylko musimu sie umowic:P Hehe juz wiem na jaki film chce isc tylko nie wiem czy reszta sie zgodzi na ten film:(

MariaW_INNOWACJE super juz mi sie podoba uni to kiedy mozesz wpaść?????? juz w piątek?????????? hahahahahaahaaa

w niedzielę sie ugryź,gdzie ja w niedziele na balety pójdę????? a w poniedziałek za mnie do pracy moze jeszcze pójdziesz????????

no pewnie:P ej w piatek ma trening w sobote tez a potem wieczorem w sobote wiesz gdzie jade:P

dobtra ja lece do sklepu postaram sie byc jak najszybciej na forum ale jeszcze musze sie uczyc na psrawdzian😠

Witam wszystkie babki kochane🌻🌻🌻🌻🌻🌻 no prosze chwile mnie nie było o tu juz 5 stron zapisane ojjojoj. A mi nik nie przysłał swoich fotek:(:(

😡 ja pierdziele. Ale jestem wkurzona. O malo dzisiaj nie przywalilam z buta glupiemu chlopu w salonie orange. Perfidny typ, i jeszcze jaki chamski..brrr..... chec na zakupy odeszla w sina dal...a ja rozladowalam moj testosteron hahahahaha :D :D :D witaj Malenka😘 ja tu nowa a juz rozróby robie hiih

Heloo wieczorową porą. Szkoda ze bez bruneta ;) Oj przydałby się jakiś chłop, szczególnie na te zimowe wieczory ;) Ale cosik nie widać żadnego na horyzoncie. Trza będzie się w zimie samemu grzac ;)

Taka jedna ja też mam z tym problem:/ Ale jest ciepły kocyk czy kołderka i damy rade:):)

no no madasia!! ja o tym wiem!! ja jest bardzo rozważna od jakiegoś czasu... ;-) wiecie byłam dzisiaj na naukach przedmałżeńskich - pierwszy raz - zapytać, czy moge chodzić sama, bo mój trol jest akurat w środy zawsze nieobezcny (taka praca) i mi pozwolił chodzić samej :-D ale jest tak, ze chodze z moją dobrą kumpelą i jej narzeczonym bo też dziś zaczeli i wyglądamy jak trójkąt :-D wszyscy we dwoje a my w troje ;-) :-p

aaaaaaaaaaaaaaaaaa witaj caffem 🌻 dawno Cię nie było u nas :-( ale dobrze że już jesteś :-)

no widzę że hogaty się zlatują,nareszcie,brakowało was tu wszystkich...