Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

Heja Dziewczyny :) Ja już po sesji, wszystko zdane ;) Ale miałam kocioł w pracy, strasznie dużo pracuje, nie mam czasu na nic :( Wracam do domu kłade się, wstaje i dalej tyr tyr tyraj :( Nie wiem czy tego nie po****ć Ale z drugiej strony kasa potrzebna eh :( Mam dosyć tej roboty Czujecie, że nie mam nawet kiedy paznokci pomalować? :/ Buziaki, zajrze jutro do Was :) Uni 🌼 a co się stało, że tak zadecydowałaś? Trzymaj się cieplutko 🌼👄 Jak sie gdzes przenosicie to dajcie znać 👄

Witam zołzunie:):)😘😘😘😘 Ostatnio mam mało czasu zawaliłam sobie szkołe więc musze teraz nadgonic zaległości... Dzisiaj miałam pierwszy dzień praktyk po prostu MASAKRA ale jestem zła...:/ Przez cały dzień sie nudziłysmy dopiero 30 minut przed koncem pracy nasza \"kochana\" szefowa dała nam tyle roboty ze musiałysmy siedzieć 45 minut dłużej na praktakach no i oczywiście nie zdązyłam na autobuc i musiałam czekac 1.5 godziny na nastepny ozesz po prostu jestem znerwicowana...:/:/

hej babeczki👄 przepraszam kochane ale znowu nie mialam kilka dni neta i nie moglam wejsc zobaczyc co u was:(:( Odpowiedz na wasze pytanie: sklonilo mnie do tego to,ze nie mialam zamiaru tkwic w czyms czego tak naprawde nie ma... Po co mam byc z kims kto nie lubi tego co ja...kto nie lubi sie bawic...tylko siedziec przed tv...??Już NIKT nie bedzie mną rządził...NIKT!!!!!!!!Nie bede wiecznie czekac az on da znac kiedy sie zobaczymy... w lutym widzielismy sie tylko 3 razy i... na pewno nie w walentynki...😠 po klotni byl tylko na godzine bo...pojechal z kumplem po ciezarki... poza tym nie mialam ochcoty z nim pisac,rozmawiac,przytulac sie itp... nie chcialam w ogole sie z nim widziec... uczucie wygaslo... a ja sama nie chcialam tego ratowac bo po prostu nie mialabym sily zeby sama ratowac zwiazek... zwiazek to DWIE osoby a nie jedna!!ndopiero teraz zobaczyl co stracil...sam mi to powiedzial... powiedzial ze jest gotowy na rewoucje w swoim postepowaniu ale zebym z nim byla... ale ja juz nie chce...poza tym... CHYBA SIE ZAKOCHALAM:P

Ale tutaj pusto:(:( A ja sie chciałam pochwalic że mam dobry hmuorek pierwszy raz od kilku tygodni moze miesiecy nie wiem juz zgubiłam rachube czasu ale wiem ze zawsze byłam przygnebiona:) I postanowiłam ze wszystko co mnie spotka bedzie mi obojetne. Nie chce juz spotykac nowych facetów i nie chce z nikim byc do co najmniej 22 roku życia... Przez facetów to tylko same problemy. Albo zajety albo nie zwraca na Ciebie uwagi albo jest po prostu nie dla Ciebie a ja ciagle na takich trafiam:) teraz już sie nie bede przejmować przeciesz inni maja gorzej nie wiem gdzie ja widze problem. KONIEC Z DEPRESJĄ!! Niektóe rzeczy trzeba poświęcić dla szczęścia drugiej osoby:) Cóz ja taka jestem i nic tego nie zmieni:)

Malenka>>>no jo przeciez ja sie nie moglam zakochac...Przeciez MY OBIE IDZIEMY RAZEM DO ZAKONU:P:P:P:P:P

no własnie UNI a ty sie zakochałaś??? nie nie to niemozliwe:P:P:D:D jestem pewna ze to tylko takie chwilowe:P:D Jedyne co kochasz to mnie i czarna lub granatową spódnice i Tego Tam na Górze:P:D:D:D

no tak tak... O PANIE WYBACZ BO ZGRZESZYLAM!!ha ha ha ale jajca ... ja i zakonnica o boziuuuu:P:P:P:P:P:P

A ja sobie pójde do zakonu zakonnice maja sobie fajowsko:0 hehehe Albo bede aktorką :P:P:P albo nie wiem kim Ale mam marzenia :P:P hehe

No weźcie dziewuchy!!! Jak ja mam troche duzo czasu to tu sie nikt nie pojawia i nikt ze mna nie chce pogadac sobioe:(:( ojjojoj ale wy niesmakowe jesteście:(:(

my z Summer piedzielimy i zakladamy nowy topik , bo tu sie nie idzie dogadać niby tak tak załóżmy a żadnej inwencji twórczej nie ma ;)

Gość MistrzSeksu
....wiesz ,zaufaj mi jak chcesz,zaczaruj mnie jak chcesz, pokochaj kiedy ja sam ze soba kłócę sie, oddychaj dla mnie,spójrz czasem w oczy me,zastanów się, no zastanów się... iiiiiiiii chodź tu do mnie ,poczuj sie swobodnie,a przy mnie bądź,a przy mnie bądź....... czyste myśli, o boże i mówi tak jak ja.......... kocham,kocham,kocham............

szajba kochanie wybacz mi moją nieobecność i brak zaangażawoania ale zapierdalam cały tydzień jak dziki koń i nawet nie mam czasu na sikanie :-( pozdrawiam WAS kochane !!!!!!!!!!!!! ❤️ dajcie znać jak cos nowego utworzycie!!!!! bo ja weekend w szkole spedze :-( buuuuuuuuuzioooooooole

mistrzu to mój opis spod nicka żeś skopiował nieładnie tak sie bawić,to moje było i nie ruszać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! witam dziewczynki...... u mnie tak burzliwie że nie mam czasu nawet tu zajrzeć,dzisiaj postanowiłam do was wejść mimo roboty..... stęskniłam sie juz tak bardzo,piszcie co u was..... :)