Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska zielonagora

kurtki abercrombie fitch

Polecane posty

Gość kaska zielonagora

witam Was:) mam male pytanko ale dla mnie bardzo wazne:) moze ktoras z Was ma kurtke firmy abercrombie&fitch i moglaby mi pomoc. otoz chce taka kurtke kupic przez internet. problem w tym ze sprzedajacy pokazuja zdjecia ze strony internetowej tej firmy a nie pokazuja real photo. zalezy mi na tej kurtce ale boje sie ze w rzeczywistosci bedzie o wiele brzydsza niz na zdjeciu i bardzo sie rozczaruje. moze ktoras z Was kupowala kurtki tej firmy i moglaby napisac czy te kurtki sa tak samo ladne w rzeczywistosci????? z gory Wam dziekuje:)

Gość lazuirowe
no super sa te kurtki na zdjeciach z ich strony. niestety nie wiem jak wygladaja w rzeczywistości:)

Gość aaaaaaaaaassssd

Gość abercrombiefitch
jaki model cię interesuje? ja sprzedaje te kurtki już od paru lat. napisz maila przedstawię ofertę i wyśle real foto

Gość kaska zielonagora
witam:) interesuje nie model Nadia brazowa rozmiar L. bardzo prosilabym o real photo tzn na kims. im wiecej zdjec tym lepiej. moj mejl polette@op.pl wszystkie zdjecia na allegro sa ze strony abercrombie. i te kurteczki sa sliczne ale zastanawiam sie dlaczego sprzedawcy nie przedstawioaja tych kurtek wlasnymi zdjeciami. boje sie ze te kurtki wcale nie sa takie ladne jak to widac na zdjeciach. a cena wysoka.... pozdrawiam i dziekuje z gory za zdjecia:)

Gość kaska zielonagora
no dokladnie 0o to zdjecie mi chodzilo. przeciez jakbym dostala taka kurtke to bym sie chyba zaryczala placac za nia okolo 400zl. moze tu chodzi o rozmiar??? eski wygladaja super tez w realu a elki juz jak worki na smieci??? moze ktos jeszcze ma kurtke a&f i moze sie wypowiedziec?? p[roszeeee!!! :)

Gość kaska zielonagora
do trutu tutu majtki z drutu: a jaki rozmiar masz tej kurtki???:)

ta kurtka wygląda jak do zrzucania węgla do piwnicy.... :o

Gość cóż wszystko to
kwestia ujęcia. niestety te z linku powyżej są dość niekorzystne :) Ja mam jedną kurtkę abercrombie z tamtego roku i jest super a w tym roku kupiłam dla swojego chłopaka i tez świetna jest.

Gość cóż wszystko to
a tu masz linka do bloga osoby od której kopiłam w tym roku. Ona tam umieszcza swoje fotki więc widać jak to wygląda dokałdnie

Gość cóż wszystko to
zapomniałam podać stronę :) www.molka111.blog.onet.pl

Gość kaska zielonagora
dzieki za ta strone z blogiem!!!!!!!!!!!:) ma super ciuszki:) kurcze ale ja nadal sie zastanawiam nad ta kurtka:(

Gość kaska zielonagora
srytu tutu majtki z drutu: co??????????? masz rozmaiar L a nosisz s-m??? kurcze wiedzialam ze zanizalam rozmiarowke ale nie wiedzialam ze az tak :( ja nosze m-l i jestem wysoka. i teraz nie wiem czy ta L bedzie na mnie dobra:( pomozcie. napiszcie cos:)

Gość edi jest
to nie prawda, ze rozmiarówka jest aż tak zaniżona. jak nosisz L to będzie dobra.

Gość zakupocholiczkazzzz
tez mysle nad kurtka abercrombie

Gość babajagaaaaaaaa
na aleegro jest pelno podrob abercrombie wiec kupujac uwazaj. przyjrzyj sie dobrze metkom!!!!!!!!!!!

Gość kaska zielonagora
hej. juz mi przeszlo z ta kurtka abercrombie. stwierdzilam ze nie ma sensu ryzykowac i wydawac 400zl bo moge trafic na zly rozmiar albo podrobe. a wczoraj kupilam sobie super kurrteczke takiej szukalam. cudo!!! buzki pozdr

Gość monique54
Nie kupujcie nic od tej Pani!! To zwykla oszustka!! Opisuje mnie i moja historie niby na swoim blogu. Prawda jest taka, ze sprzedala mi uszkodzona sukienke, a pozniej miala na tyle tupetu, by powiedziec mi, ze mam sobie isc do krawcowej i ja naprawic!! 1. policja nie odprawila mnie z kwitkiem, a czeka zeby ta Pani nie odebrala przesylki lub nie zwrocila za nia pieniedzy - a wtedy bedzie mogla wszczac postepowanie na zgloszenie przestepstw!! Dokument z policji posiadam ( dokument przyjecia zgloszenia) i na zyczenie kazdemu zainteresowanemu z mila checi wysle!! 2. tak, to prawda zawiesili mi konto wlasnie przez pomowienia tej Pani o jakims zawyzaniu aukcji i wlaczyli je zaraz za 5 dni po sprawdzeniu tych glupich oszczerstw tej "Pani". Zostalo jej wyslane rowniez ostrzezenie!!!!! Widzieliscie kiedys, zeby komus winnemu i nowemu na dodatek konto wlaczyli zaledwie po 5 dniach??!! To chyba o czyms swiadczy! 3. To raczej uwazajcie na nia, ma tyle kont i na kazdym oszukuje ludzi!! Jej konta na Allegro to miedzy innymi RetroBarbie i pronovias - zajrzyj sprawdz ile usunietych komentarzy ile negatywnych ile neutralnych!! I na co sie wszyscy skarza - na jej nierealne "real" zdjecia, matactwa, a nawet brud!! 4. Sama nie wystawila mi komentarza tylko po to by mi zamknac usta i bym nie mogla jej odpowiedziec!! 5. Co do zalozenia sprawy oszustwa, to mysle ze bede juz cos wiedziala za okolo 2 tygodnie (najpozniej!). Wtedy do mnie napiszcie - a ja wam wysle kopie wszczecia postepowania i zobaczymy, jak to policja mnie wysmiala.... 6. Na dalsze pisanie...szkoda czasu, nie bede sie ponizac!! Pelna korespondencja, nie te zdania powyrywane, znajduje sie u mnie - napisz z mila checia ci wysle!! A o to jeden z e-maili ktory dostalam od jednego z klientow tej "Pani": Witam serdecznie. Naprawdę bardzo Ci współczuję, bo znalazłaś się w jeszcze gorszej sytuacji niż ja. W moim przypadku chodziło o to, że zamówiony towar doszedł ale był brudny, widać było, że ktoś go wcześniej używał. Prawdę mówiąc, to nawet nie chciało mi się toczyć bojów z tą osobą, ale strasznie zdenerwowała mnie jej odpowiedź na mój neutralny komentarz, który jej wystawiłem. Po mojej odpowiedzi na jej komentarz, sama napisała do mnie prosząc o anulowanie komentarzy, na co przystałem. Tak jak zaznaczyłem wcześniej, nie bardzo miałem ochotę na toczenie sporów z kimś takim. Po prostu uznałem, że nie jest to osoba godna zaufania, z którą można by robić jakiekolwiek interesy i nie zamierzam więcej nic od niej kupować. W każdym razie Twoja sytuacja jest dramatycznie różna od mojej i oczywiście znacznie gorsza. Naprawdę Ci współczuję, ale prawdę mówiąc nie bardzo wiem, jak mógłbym Ci pomóc. Jeżeli jednak będę mógł pomóc w jakikolwiek sposób, to oczywiście możesz na mnie liczyć. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że cała sytuacja jak najszybciej się wyjaśni oczywiście ze skutkiem pozytywnym dla Ciebie. Tomasz Piasecki Napisz do mnie po cala korespondencje- o tym co ta Pani mysli o Policji, o tym ze krawcowej sukienke mam zaniesc, o zwrocie 10%, o pomowieniach....... napisz chetnie ci przedstawie ta OSZUSTKE!!! i teraz jeszcze pomowienia (o przebijaniu aukcji) i zniewaga ( na temat nieuczciwosci mojej zawodowej ) - no rozwija nam sie lista, nie ma co.!!