Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghh

CZY MOZLIWE JEST BY ZWYKŁA WAGA ŁAZIENKOWA ZANIŻAŁA WAGE ?

Polecane posty

Gość ghghh

musze chyba kupic elektroniczna bo zwariuje..

Gość wg mnie i mej opini
Niemozliwe raczej bo zwykle wagi są dokładniejsze niż te elektroniczne .

Gość pewnie chodzi Ci
oczywiście moja zaniża i to im ktoś więcej waży, tym zaniża więcej :)

Gość wg mnie i mej opini
No chyba żartujecie . każdy lekarz powie zeby mierzyc cisnienie zwyklym cisniomierzem bo jest dokladniejszy a nie elektronicznym . to samo jest z wagami. dokladniejsze są zawsze te zwykle lazienkowe .

Gość do pewnie chodzi Ci
A SKĄD TY WIESDZ MOJA DROGA ,ŻE CI ZANIŻA? TEGO JESTEM CIEKAWA NAJBARDZIEJ.

Oczywiscie ze moze zanizacc jesli jest rozregulowana/popusta. Moja tesciowa (pulchniutka i niska) cieszyla sie ze wazy tylko 65kg a jak pojechala do snatorium i tam sie zwazyla to miala 5kg wiecej! ...a ja o tym dobrze wiedzialam, ze jej waga nawala bo ja mam 2 wagi (elektroniczna i zwykla) i na obu waze tyle samo, a u niej 5 kg mniej ;)

Gość do pewnie chodzi Ci
DROGA GIRL NIE NMOZE BYC ROZREGULOWANA BO PRZECIEZ KAZDY MOZE USTAWIC NA ZERO JAK JEST ROZREGULOWANA I WIDAC WTEDY CZY DOBRZE SIE CLZOWIEK WAZY. A JESLI SCHODZI SIE Z WAGI I WSKAZOWKA USTAWIA SIE NA ZERO TO JEST OKEY ..

Gość ihaha
oczywiście, ze moze zaniżać. Moja rnp. zaniża 2 kg, a jak ją postawię w innym miejscu to znów zawyża. A elektroniczne też nie są dokładne niestaty

Gość pewnie chodzi Ci
na mojej wadze waże mniej niż na innych jest jeszcze opcja że tylko moja waży prawidłowo :D

może zaniżać, zawyżać czy pokazywać rożne wyniki. moja za każdym razem pokazywała nieco inny wynik. raz stanełam i np 61, zeszłam ustawiłam na 0 zn0w stanekam i 60, zaraz 61,5 d0 teg0 ten wynik zawsze byI niższy niż na prawdę ważyIam kup eIektr0niczną - ta u mnie wskazuje prawidIowo wg mnie i mej opini radzę wiec zmienić lekarza

Gość do pewnie chodzi Ci
DESPERANZO NIE BADZ TAKA MĄDRA BO SAMA POMYSL JAK MOZE ZANIZAC SKORO USTAWIALAS JĄ NA ZERO . JESLI WAZYSZ DAJMY 60 KILO TO MOZNA ZROBIC TEST I USTAWIC WAGE NIE NA ZERO TYLKO NA 10 I JAK BEDZIE SIE WAZYC 70 KILO TO ZNACZY ZE JEST DOBRA BO TO ZNACZY ZE WSKAZUJE 60 KILO HEHE

Gość kloy
no nie..

Gość raczej chyba nie klamie
ee tam

DESPERANZO NIE BADZ TAKA MĄDRA - przykro mi, ale nic na to nie poradzę. u mnie mądrość to cecha dziedziczna :-P już Ci napisałam, że u mnie po każdorazowym zerowaniu waga zawsze trochę inaczej pokazuje. po prostu jest już tam obluzowane pokrętło i sobie leci jak chce

Najdokladniej wazy taka waga szpitalna z odwaznikami - dawniej takie byly u higienistek w szkole potem jest waga elektroniczna - sa rozni producenci ale dobre wagi pokazuja z dokladnoscia do 100g najgorsze sa wagi sprezynowe - im dluzej ja masz tym sprezyna bardziej wysluzona i moze wage zanizac

Zgadza się. Zwykła waga może zanizać. Za kazdym razem kiedy ją zeruję pokazuje i tak inną wagę. Ale mam sposób, trzeba całym ciezarem ciała przechylić sie w przód i dodac 2 kg. :) powiedzmy, że wtedy jest mniej wiecej.