Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwila_zapomnienia

Moj chlopak nie ma ochoty na sex! Pomocy!

Polecane posty

Gość chwila_zapomnienia

Jestem zszkowana popularnoscia i liczba osob uczestniczacych w dyskusjach na tym forum. Co zaczne gdzies jakis temat nastepnego dnia jak wchodze na strone nie moge odlalezc zaczetego watku :) W kazdym razie chcialam poruszyc temat, ktory nadal pozostaje dla mnie nie wyjasniony, a ktory nurtuje mnie juz od jakiegos czasu. Jezeli ktos czytal moje poprzednie posty to wie ze borykam sie z problemem natury "łózkowej". Moj chlopak nie ma ochoty na sex. Jest chyba przemeczony. Poszperalam w internecie i znalazlam produkt i nazwie intim-x. http://www.intim-xy.pl. Moze ktoras z was miala wczesniej z nim stycznosc, jezeli tak to bylabym wdzieczna jak troche naswietlila by mi sprawe. Dzieki:)

Gość ZMIEN
zmien faceta

Gość chwila_zapomnienia
Ja tu zachwalam forum i jego wysoka aktywnosc u uzytkownikow, a tu juz 30 minut i zadnych porad. Dziewczyny prosze o mobilizacje. Czekam cierpliwie.

Gość chwila_zapomnienia
No niestety to juz trwa troche. Pare miesiecy. Gdyby to byla jaka krotkotrwala niedyspozycja to bym sie nieprzejmowala. Mysle ze to nie jest nic powaznego, ale z drugiej strony nie zakwafikowalabym tego jako blachostke.

Gość może jesteście długo i mu
się znudziłaś...

napewno jest przemeczony,po co siegac po srodki w reklamach,nie lepiej ubrac sie seksownie i go zachecic?przeciez kazda z nas ma swoje sposoby na to zeby zachecic swojego faceta:-)

Gość chwila_zapomnienia
No jasne. Probowalam tego, ale jakos nie podzialalo. Problem nie lezy chyba w jego glowie, tylko to fizyczna niedyspozycja. Takze nie sadze ze chodzi o to ze mu sie znudzilam badz go nie podniecam. To jest tak ze on poprostu nie jest w stanie. Nie wiem jak to opisac inaczej. Mam nadzieje ze w miare rozumiecie jak to wyglada.

moze zeczywiscie ma problemy,ale nie ryzykowalabym srodkami z reklam,moze rozmowa wystarczy,albo zaproponuj wspolna rozmowe z psychologiem badz seksuologiem,nie wiem co ci poradzic,ale piszesz ze to przemeczenie,to moze gdzies wyjedzcie razem na weekend

Gość ogierrrrrrrrrrr
spróbujcie penigra, działa na umysł i ciało. spróbowałem dla beki w sumie, ale muszę powiedzieć że cały czas miałem ochote na seks, moja dziewczyna mówiła, że cale dnie za nią łaziłem :)

tylko ze problem w tym ze faceci niechcetnie przyznaja sie do tego ze cos im dolega w tych sferach,i moze nie zgodzic sie na rozmowe z seksuologiem,a nie wiesz czy robi to sobie sam?bo ostatnio gdzies slyszalam,chyba w polskiej trojce albo radiu gdansk,tam sa takie nocne rozmowy,facet zadzwonil i mowil ze nie potrafil kochac sie ze swoja zona i nie wiedzial jaka jest tego przyczyna,ale ze sam sobie to robi i nie ma problemow,nie pamietam co mu lekarz poradzil

Gość chwila_zapomnienia
Myslisz ze na propozycja wizyty u lekarza nie zareaguje gorzej niz na propozycje zastosowania preparatu, ktory skad inad jest nauturalny? Problem tez polega na tym, ze on jest jakis drazliwy w tych sprawach, zreszta wiesz, ze faceci sa bardzo na to uczuleni.

kurcze no ja bym go przycisnela i zapytala wprost co jest nie tak

a probowalas z nim szczerze rozmawiac? jak czesto sie kochaciee? z czyjej inicjatywy? watpie zeby on sie zgodzil na wizyte u seksuologa, jak wiekszosc facetow, moze powiedzialas cos ze poprzedni facet byl lepszy, albo ze sex z nim zie zaspokaja ciebie i dlatego teraz unika zblizen z Toba,

wiem,te sprawy nie sa tabu tylko przy kumplach a i tak nie przyznaja sie ze maja z tym problemy

lilia nad stawem ma racje,moze kiedys cos powiedzialas nie zdajac sobie sprawy ze tak go to moze zabolec

Gość chwila_zapomnienia
Kurcze nie wydaje mi sie. Tak jak mowie, to wyglada jakby chcial, a nie mogl!Wiem ze smiesznie to brzmi,ale mi akurat nie do smiechu. Moze zanim zaczne z nim rozmawiac o lekarzach, seksuologach i poradniach to moze zakupie ten caly intim-x i zobaczymy co sie wydarzy.

a jakbys mu to dala? moze cos mu jest skoro chce a nie moze, a dlugo zazwyczaj trwa stosunek u Was? masz orgazm? sorki ze tak pytam ale moze sadzi ze nei spelnia Twoich oczekiwan i boi sie troche sexu z toba, boi sie ze jego meskosc go zawodzi