Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enrega

Kiedy męzczyzna zaprasza kobietę do siebie..

Polecane posty

alez idz: 1. w koncu zaproszenie na kolacje wcale nie musi oznaczac ze facet liczy na sex 2. jesli jednak liczy, to zawsze mozesz odmowic 3. jesli jest dzentelmenem - nie bedzie nalegal; jesli nie jest - to szkoda na niego czasu, wiecej sie juz nie spotkacie i sprawa jasna. zawsze jest tez mozliwosc, ze to ty nabierzesz ochoty na igraszki ;)

klaudka, ale my nie mowimy o ogolnym bywaniu w domu u kogoś, ja też bywałam u moich kolegów rozmaitych i nie bylo mowy o seksie, ale to zupelnie inna bajka. Enrega, jeżeli nie będzie umial zaakcepować Twojego \"nie\", to przynajmniej będziesz wiedziała, na czym stoisz..

rozbawiło mnie, bo nie rozumiem z czym masz problem. Nawet gdyby Ci zaproponował seks, bo fakt, w domu sytuacja temu sprzyja, to sie po prostu nie zgodzisz. Porozmawiasz z nim, powiesz, w czym rzecz i już. Nie widzę powodu, żeby z takiej przyczyny nie odwiedziać w domu swojego faceta. Jeszcze nie ma problemu realnie, a już sie pojawił w Twojej głowie :O Vivirra ---> U facetów, z którymi się spotykłam tez bywałam w domu i nie wiązało sie to od razu z seksem. Propozycja prędzej czy później musi paść (normalna sprawa), a jesli dla mnie jest za wcześnie, to po prostu rozmawiam i wyjaśniam jak ja to widzę, a nie uciekam od określonych sytuacji

jeśli nie jestes pewna co on zrobi to znaczy że mało o nim wiesz, albo mu nie ufasz, jak mu nie ufasz to daj sobie spokój, normalny facet nie wykorzysta sytuacji, i nie będzie od razu domniemywał że ty chcesz

Gość Enrega
no nie jestem pewna tego co on zrobi bo pierwszy raz bede u Niego. moge jedynie sie domyślać co moze być a czego nie... zresztą wróżką nie jestem. 3,5 miesiaca to nie dlugo, nie znamy sie dobrze, spotykamy sie tylko w weekendy biorac pod uwage to, że dzieli nas 80km.