Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zdygana na maxa

Czy miałam dni płodne??? POMOCY DZIEWCZYNY!!!!

Polecane posty

Kochałam sie z moim chłopakiem 26.11 a okres miałam 1.11 teraz tez za niedługo bo za jakies 3-4 dni powinnam dostac okrs. Jakie miałam dni gdy sie kochałam?? Pozatym boję się, bo choć milismy prezerwatywę ale pozniej bawiłam sie ręcznie i po francusku wiec boje sie ze ją gdzies rozwaliłam.....:(:( Nie skonczył we mnie chyba nie wiem....ale raczej nie....

Gość jejjjkuu
jak można nie wiedzieć gdzie skończył :D:D:D :P teoretycznie dni nie płodne ale przypadki chodzą po ludziach :P

bo popiłam :/ i dletego ni wiem ale raczj sądze ze nie bo on by mi tego nie zrobił

Gość niepłodne
do poprzedniczki-można niewiedzieć czy skończył czy nie. są mężczyźni którzy mają i ilość i gęstość i kolor spermy taki że można jej nie poczuć i tym bardziej zauważyć

a jak to jest z tymi tabletkami wywołującymi okres [nie tabletki "po"] ze po nich sie poroni????

Gość niepłodne
ile ty masz lat,co?

16

Gość niepłodne
tragedia

Gość dgkhsHSks
dziecko drogie idz do ksiazek a nie zabawiaj sie w sex,trzeba byc naprawde bardzo ograniczonym umyslowo by nie wiedziec gdzie facet skonczyl zalosna malolato:O

A potem dzieci mają dzieci... A rodzice? Mają kłopot, bo sobie dziecko popiło. O, kurde, jak mi moja córka by tak zrobiła, to nie wiem. Urwałbym łeb z płucami. Na szczęście jest wystarczająco odpowiedzialna, żebym mógł jej zaufać. Oto, co robi TV i internet, gdy dzieci nie są douczone. Swoją drogą, to w szkołach tego nie uczą? Acha, wtedy byli w krzakach, na wagarach... No tak.

Do szkoly smarkulo a nie do sexu! I niech ten przypadek bedzoe dla Ciebie nauczka na przyszlosc. A jesli mimo tego nadal bedziesz sie puszczac z facetami po pijaku to autentycznie zycze Ci byz zaszla!

Nie jesteś w ciąży, ale na litość boską: takie rzeczy trzeba wiedzieć zanim się zacznie uprawiać seks :O. Tym razem ci się udało, ale radzę więcej rozwagi. Seks jak widzisz to nie zabawa dla niedoświadczonych!!!

Gość zdygana na maxa
napewno nie jestem??????? jakos za kilka dni powinnam dostac okres czy normalne z przed okresem mam sucho tzn ze nie mam sluzu??? pomocy bo wkoncu mineły juz 72 h

Gość zdygana na maxa
up!!!! szybko!!

Gość lklks
normalnie rzygać mi się chce jak to czytam a obie autorko topiku życzę ciąży miałabyś nauczkę głupi bachorze albo może lepiej nie bo szkoda by mi było tego dziecka

Gość pola=la
Żal mi Ciebie.Nie wiesz podstawowych rzeczy a bierzesz sie za seks.Żałosne...I niby skad ktos ma wiedziec czy jestes w ciazy czy nie.Tu nie ma jasnowidzow.Kup sobie test i nie psuj ludziom nerwów.