Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady_in_red21

ile przecietnie kosztuje suknia

Polecane posty

przegladam oferty i tak wlasnie rozmyslam czy 1500-1800 za suknie to jest duzo czy nie? chce na to przeznaczyc maksymalnie 2000, ale tez wiedze ze suknie pronoviansa i podbnych firm kossztuja majatek. podobaja mi sie suknie maggie sottero ale nie wiem ile kosztuja, jeszcze nie chcialam po salonach wiec nie mam pojecia.

Gość iwi123
Hmm... masz rację to zależy do salonu. Ja miałam zamiar przeznaczyć na suknię też 2000, nie więcej a kupiłam suknie za 3000zł:) Po prostu tak mi się spodobała:) Do tego halaka, welon, buty , biżuteria itp . Chciałam odkupić ten model od kogoś, ale ponieważ sukienka rzadko spotykana to nigdzie nie bylo ofert. Więc wydałam sporo, ale nie żałuję:) Pozdrawiam

mi sie strasznie podobaja te z salonu szarm. nie kosztuja wiele, kolo 1600 zlotych. dodatkow nie licze ale suknie chcialabym miec nowa.

Gość iwi123
Tego salonu nie znam. Choć wybierając suknie zjeździłam wiele salonów:) . Jeśli chcesz miec nową to zostaje ci tylko salon (1600 to nie jest duzo). Choć szczerze powiem, że ja teraz swoją sprzedaję ale wygląda idealnie.

z Maggie Sottero mozna uszyc na wzor przez pracownie. Wyjdzie taniej. 1800-1900zl. co do Szarm, to jak sie dowiadwywalam w tym salonie, to suknie 2200-3000zl! wiec nie wiem gdzie ty widzialas za 1600zl:)

widzialam na komis slubny gdzie sie reklamuje ten salon. 1599 zlotych. mam jeszcze sporo czasu ale zaczynam sie rozgladac.

za taka cene to i na allegro sa, ale tez szyte przez rozne pracownie. salon SZARM niedawno sprzedawal suknie na allegro 2000-3000zl. a jak bylam w tym salonie niedawno to mi powiedziala za jedna suknie 2500zl!