Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia j.

juz nigdy wiecej nie zaczepie faceta!

Polecane posty

Gość sylwia j.

jak w temacie - przenigdy! zblaznilam sie na maxa :-( wyobrazcie sobie - jade autobusem, wszystko ok, znajduje miejsce, siadam, no i tak sie sklada, ze naprzeciw mnie siedzi calkiem przystojny gosc... jedziemy, zauwazam, ze ten facet co jakis czas spoglada na mnie (raczej z wyrazem zaciekawienia niz pogardy), mysle sobie - kurcze, chyba mu sie podobam :-) ale nic, po pewnym czasie doszlam do wniosku, ze moglabym tez cos dac od siebie, no wiec tez czasem zerkam, usmiechnelam sie ze dwa razy... a facet - jakby posag! mina jak z kamienia! w ogole zadnej reakcji! jakies dwa, trzy przystanki zanim zamierzalam wysiasc usmiechnelam sie szerzej i "puscilam oczko" i... tyle! znow w ogole nic nie zrobil, nawet nie odwzajemnil usmiechu! gosc pewnie myslal - jaka wariatka! i gapil sie caly czas! kuzwa! musialam jeszcze tak siedziec te dwa przystanki! bylo mi glupio jak cholera :-( zrobilam z siebie idiotke! jak wysiadlam to pomyslalam, ze moze, tak jak ten gosciu z tej piosenki - mam liscia na glowie czy cos takiego, ale nie - wygladalam wtedy naprawde dobrze! bylo mi przykro, choc wcale nie mialam zamiaru go zarwac, po prostu chcialam byc mila... postanowilam, ze nigdy wiecej nie bede zaczepiac facetow!

Gość sylwia j.
hehe... mnie nie bylo do smiechu! wiesz jaki wstyd?!

Trafiłaś na jakiegoś melepete :classic_cool: Wyobaź sobię, jak on się wstydzi :P Że mnie się takie rzeczy nie zdarzają :o

Gość sylwia j.
wyobrazcie sobie jak laska sie wdzieczy i usmiecha do goscia a ten ja totalnie zlewa... :-O poracha!

eee tam, na pewno o tym zapomniał:) sam byłem w podobnej sytuacji... tzn. nie na twoim miejscu tylko tego faceta:classic_cool:

Gość sylwia j.
Inter --> pocieszasz :-) ale chyba wolalabym umrzec niz jeszcze kiedykolwiek go spotkac

Gość tak to jest jak jest sie
debilką

Gość sylwia j.
pedro --> kurde, a moze to Ty jestes tym gosciem? ;-) powiedz mi - co bylo powodem Twojego zachowania? chciales z niej zrobic nienormalna psycholke?

Gość sylwia j.
do normalnych facetow --> jak Wy zareagowalibyscie w takim wypadku, kiedy dziewczyna po prostu milo sie usmiecha i "puszcza oczko"?

Gość sylwia j.
no to sie dowiedzialam :-O

Gość Eastenders
I tu jest między innymi odpowiedz na topik "dlaczego Polki wybierają cudzoziemców? " ....bo Polacy są bezpłciowi. W takich sytuacjach nie potrafią się zachować. Angol, Włoch, nawet Niemiec , nie wspominając już o wszystkich południowcach - uśmiechnąłby się na 100% !!! Nawet zagadał! I to wcale nie jakoś zobowiązująco. To by mogło być tylko : jaka fajna pogoda? gdzie jedziesz? a później po prostu pa pa i koniec. A polskim chłopakom albo brakuje pewności siebie, albo są tak pewni siebie, ze prawie pękną przed laską. Nie dotyczy to zresztą samych mężczyzn bo kobiety tez nie sa zaczepne i pewne siebie. TO takie nasze polskie kompleksy i niestety brak słońca. Jesteśmy narodem ponurym, który nie potrafi sie integrowac. Ostatnio bylam z moim chłopakiem (cudzoziemcem) na wakacjach w hotelu i było tam kilku Polaków - a ja do nich nie zagadywałam bo nie miałam na to ochoty (choć nie ukrywałam swojego języka , wręcz przeciwnie mój chłopak lubi sobie pogadac po polsku i czesto rozmawiamy w moim jezyku choć słabo) . W końcu On mnie zapytał: jak to jest, ze jestesmy gdzies daleko od mojego kraju i ja nie mam ochoty porozmawiac sobie po polsku. On wie, ze gdyby to byli ludzie z jego kraju to on na 100% rozmawiałby z nimi i ich zaczepił, czy wypił piwko, spytał o urlop itp itd. Tacy jestesmy - ale leczmy sie z tego bo to jest naprawde straszne. Ja juz zaczęłam ;)

Gość ja pytam
ej ale on może po prostu tak mieć... też tak mam... tzn. nie umiem się uśmiechać do nieznajomych facetów :O poważnie :( moja koleżanka mówi, że robię strasznie głupie miny jak jakiś facet na mnie luka :O

Gość sylwia j.
kurcze, ja na pewno usmiechnelabym sie, odwzajemniajac zaczepke Eastenders --> chyba w pewnym sensie masz racje, smutne to. a skad Twoj nick?

Gość sylwia j.
pain... --> wiesz, nie uwazam sie za super laske, wydaje mi sie, ze nie odstaraszam wygladem i tyle... owszem, moglam mu sie nie spodobac, ale usmiech i bycie milym do niczego nie zobowiazuje, a jakie robi wrazenie! poza tym - jesli facet zaczal sie wczesniej gapic, to cos znaczy - albo mu sie spodobalam, albo chcial mi cos powiedziec, albo... juz sama nie wiem co w kazdym razie to byla glupia sytuacja

Gość sylwia j.
hmm jutro wybieram się do stomatologa na montaż górnej jedynki, może wtedy faceci będą mnie podrywać

Gość sylwia j.
barometr... --> dziekuje bardzo ;-) milo, ze tu zajrzalas/es i probujesz pomoc, jestes wielka/i! :-P

Gość sylwia j.
podszywaczom --> won! 😠

oj ja tez sie gapie czesto na ludzi........czasem sie przygladam bo np ten ktos mnie drazni z wygladu albo mnie smieszy albo uwazam za brzydkiego a ludzie mysla ze jak sie ktos patrzy to odrazu musi cos byc.......bez urazy:P zreszta zachowal sie jak zachowal i nie ma co roztzrasac czym Ty sie wogole przejmujesz?

Gość sylwia j.
Mistrz... --> kurde, ale by byly jaja! :-D tlumaczylabym sie przed sadem, ze zwyczajnie chcialam byc mila ;-) pain... --> no nie przejmuje sie, ale poczulam sie wtedy bardzo... niekomfortowo, glupio... obciach i tyle!

Gość Estemders to taki angielski
serial-tasiemiec

Gość Estenders -sorry literowka

Gość Eastenders
i własnie od tego serialu jest moj nick - ogladam go od chyba 5 lat ! (matko jak ten czas leci! ) :p