Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stellaaaaaaa87

Dziewczyny Pomóżcie!

Polecane posty

Gość Stellaaaaaaa87

Witajcie... mam pytanie. Otóż mam nieregularne cykle zyjke 32 dni.. niestety z moim chlopakiem 21 dnia cyklu sie zapomnielismy i on wszedl we mnie bez zabezpieczenia na chwile. po 4 dniach zaczelam miec niewielkie plamienia brunatne, byc moze z niewielka domieszka krwi ;/ zaznaczam ze nigdy wczesniej takich plamien nie mialam. Na innym forum wyczytalam ze to moze byc plamienie owulacyjne, na drugim z kolei ze to moze byc ciaza ;( juz sama nie wiem co o tym myslec :( pomozcie! (mam 21lat)

Gość do stella...
po 4 dniach cięzko o objawy ciążowe natomiast te plamienia to albo ta owulacja (ale trochę póżna) albo coś tam "naruszyliscie w środeczku" i stąd te plamienia (ale trochę dziwne że po 4 dniach) a czy to był pełny stosunek ??? bo jesli nie to sznase rózne zeru

Gość Stellaaaaaaa87
wlasnie nie byl... on tylko wszedl we mnie i od razu wyszedl wiec nie bylo wytrysku i raczej tez niczego nie 'naruszyl' bo wszedl tylko do polowy

Gość Stellaaaaaaa87
23 listopada wieczorem

Gość do stella....
w takim razie spij spokojnie :) szanse naprawdę są znikome jak dla mnie zerowe a te plamienia to moze jakieś zaburzenia hormonalne- co nie oznacza ciąży

Gość Stellaaaaaaa87
bylo winko no i sie zapomnielismy... eh w sobote mialam sluz jakby w dniach nieplodnych.. nie wiem skad te plamienia nawet jesli dopiero teraz mam owulacje to i tak mnie dziwi ze pozno dosyc... do tego mam bole brzucha

Gość do stella....
bóle brzucha często wystepują przy owulacji- uwierz mi to byłby cud jakbyś byla w ciąży naprawde nie tak łatwo zajśc w ciaze jakby się wydawało- a jak nie było wytrysku to juz wogóle wiem ze jest ten płyn gdzie mogą być plemniki ale to naprawde znikome szanse na ciąże

Gość Stellaaaaaaa87
wiem.. ale ta wyobraznia.... eh zawsze lepiej zasiegnac porady i jakiegos uspokojenia ;) pewnie jest tak jak mowicie chyba nic mi innego nie pozostaje jak tylko czekac @ albo potem jeszcze tescik wykonac.. a znacie wogloe takie przypadki zajcia w ciaze przez takie cos?

Gość do stella....
ja osobiście nie znam naprawdę nie stresuj się jak odgrzebiesz ten topik to nam napisz jak się "ta historia" skończyła :) myslę ze z "haapy-endem" dla Ciebie

Gość Stellaaaaaaa87
;D dzieki dziewczyny! Juz mi troche lepiej..ale zawsze jest jakies 'ale' :P

Gość Stellaaaaaaa87
eh i znowu mam 'napad' i zaczynam o tym myslec :/ to nie moze byc owulacja bo wogole nie mam sluzu plodnego, zachodze w glowe skad to plamienie

Gość do stella
masz zapewnie zaburzenia hormonalne- cos z progesteronem zazwyczaj jak jest go mało to są plamienia zbadaj sobie poziom hormonu-PROGESTERON lub zaczekaj do @ lub idź do gina

Gość Stellaaaaaaa87
dzis juz 32 dzien a @ nie ma :( znowu mam tylko te plamienia od kilku dni i nic... do tego kłóje mnie raz z jednego boku raz z drugiego ;/juz zaczynam świrowac ;( niech ktos pocieszy..

nie martw się:) będzie ok. A tak na marginesie to po co było to całe jedno wejście do połowy... ani satysfakcji ani nic i jeszcze na dodatek niepotrzebny stres:) trzymaj sie.

Gość Stellaaaaaaa87
z tym wejsciem bylo tak ze to bylo nieplanowane i zanim sie zorientowalam on byl we mnie ;/ chyba musze zrobic test ale czy to niezawczesnie?

Gość Stellaaaaaaa87
sama juz nie wiem brzuch mnie boli tak jakbym miala dostac okres ale caly czas zyje nadzieja ...

Gość Stellaaaaaaa87
wczoraj juz wydawalo mi sie ze to okres mam ale po kilku godzinach jakby 'zniknal' ;/ martwie sie bardzo do tego dzis nie boli mnie brzuch, nic zadnych objawow pms miala ktoras z Was tak?

Gość Stellaaaaaaa87
nikt sie nie znajdzie kto wie cos na ten temat?? nacztalam sie kafe ze to moze byc oznaka ciazy ;(

Gość Stellaaaaaaa87
kupilam test tylko nie wiem czy jak go wykonam teraz to bedzie wiarygodny?? najlepiej rano przeciez ale ja juz chyba nie wytrzymam dluzej :(

Gość nikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
teraz wiekszosc testow ie trzeba robic rano:) idz do lazienki i rob swoje napisz wynik ktory i tak jest oczywisty;)

Gość Stellaaaaaaa87
ok 3maj kciuki

Gość Stellaaaaaaa87
juz. wedlug test NIE JESTEM W CIAŻY :D ale i tak sie martwie troche. musze sie wybrac do lekarza

no i jak?:P

no widzisz:) mowilam ze nie ma sie czym martwic:)

Gość Stellaaaaaaa87
ulzylo mi tak wiec nic tylko wygladac @ ;]