Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elisana

McDonalds - jak to jest?

Polecane posty

Gość elisana

Jakie to są zestawy powiększone w MCDonalds? bo są one droższe o ok. 2 zł od zestawów standardowych.... o co w nich chodzi? że można coś dodatkowo do zestawu zamówić i dostanie się to w cenie 2 zł ?

Gość lemoneczka21
co myslicie o jedzeniu serwowanym przez wlasnie ta restauracje? juz mi sie sluchac nie chce ze wszedzie do wsyztskiego cos dorzucaja...bzdura!

Gość zacznijmy od tego że to
za bodajże 1,50 dostajesz duży napój zamiast śreniego i duże frytki zamiast średnich

Gość noo ale zapomniałyście jeszcze
napisać ,że dodaja gratis jeszcze dodatkowe kalorie,miażdżyce w przyszłosci,pare opon wokół pasa i niestrawność ...:O aaa i jeszcze to ,że co jakiś czas biedne ofiary McDonalds zakładaja mase topików na temat odchudzania ....😠 Lata swoje już mam ale wierzcie mi ,ze 3-4 razy w moim zyciu byłam w takich lokalach🖐️

Gość lemoneczka21
ja tam lubie czasem zjesc takiego cheesburgera np ale to raz na jakis czas czasami sie chce cos innego...

Gość Laliitaaaa
McDonalds to jedno z najgorszych swinst. mozna od czasu do czasu zjesc jakies frytki czy pizze. ale nie moge patrzec jak rodzice zabieraja swoje pociech do tych smieciowych lokali.od malego ucza zlych nawykow zywieniowych a potem bedzie u nas druga ameryka - same grubasy

Gość elisana
dziękuję za odpowiedź

Gość zacznijmy od tego że to
ja mam fisia tylko na punkcie sałatki chicken premium, ale też nie częściej niż 1-2 razy w tygodniu. Jako dziecko lubiłam tam wszystko, ale teraz brzydzą mnie tłuste kanapki

Gość a dajcie spokój 3 lata
pracowałem w tym lokalu...tfuuu nigdy sam nie jadłem tej psiny i na dokładkę III gatunku bo z budą rąbanej a potem moczonej w tłuszczu ...fakt,że półprodukty dostawaliśmy ale co potem 🖐️

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci