Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Sylwia

Wszystkie kolezanki maja samochody a ja robilam prawo jazdy na darmo

Polecane posty

Gość Smutna Sylwia

Moi rodzice sie sa zbyt majetni, mimo to myslalam, ze kupia mi auto. Ale niestety po rozmowie z nimi wiem, ze nic z tego nie bedzie. Wola inwestowac w nowe okna niz kupic mi auto. I to ma byc rownosc?

n o a co:o masz dwie rece to sobie sam zarob:o mnie smiesza moje wszystkie kolezanki ktre dostaja wszystko za darmo:o a okna to jednak inwestycja dosc dobra........lepsza niz auto dla rozkapryszonej coreczki

Gość Smutna Sylwia
Auto jest mi naprawde potrzebne - dojezdzam 25 kilometrow do szkoly, musze wstawac o 5:30, a tak moglabym spokojnie wyjezdzac o 7. Tak samo bylo z laptopem - zamiast niego dostalam uzywany komputer stacjonarny na 18-nastke

Gość
biedne dziecko :o może niech ci kupia mieszkanie bliżej szkoły

Gość Smutna Sylwia
Rodzice powinni utrzymywac corke puki sie uczy. moi maja to gdzies. Nie nawidze tego wstawania o 5, oni sie tym nie przejmuja, pracuja u siebie w domu

Gość Smutna Sylwia
ty jestes rozkapryszona małpa nie ja! to chyba jest rodzicow obowiazek aby dzieciom żło sie lepiej!

rozwydrzone to strasznie... toz cie przeciez utrzymuja, bo pod mostem nie spisz i papu dostajesz... Kto Ci za szkole, ksiazki i bilety placi ?!

zacytuj mi jeden kawalek z mojej wypowiedzi ktory pokazuje ze jestem rozkapryszona? ja mogepodac pelno przykladow ze TO TY jestes rozpieszczona i nie wyzywaj mnie od malp bo nie masz do tego prawa zalosc sciska ze studentka a taki niski poziom inteligencji Ty juz powinnas dziekowac rodzicom za to ze nie placisz za mieszkanie ani za jedzenie......a niektorzy dojezdzaja wiecej a Ty z porcelany chyba nie jestes prawcda?

Gość Smutna Sylwia
ja swoim dzieciom nigdy nie pozwole pracowac, i zapewnie im byt taki ze beda zyc w dostatku!

Gość sfwafa
ja nie mogę, a czemu oni maja ci wszytsko kupować. Osiemnascie lat masz , dzieckiem nie jestes! Rodzice nie sa tylko od tego aby spelniac zachcianki dzieka. Ja jakos sama sobie odkładam na wszystko i jakos zyje!

watpie zebys z taka inteligencja i podejsciem do zycia byla w stanie siebie utrzymac:P droga autorko:P no wiec jak podasz mi te przyklady ktore swiadcza ze jestem rozkapryszona czy sie poddajaesz:P?

Gość Smutna Sylwia
wstydze sie za nich wsrod znajomych,czuje sie jak zebrak bez samochodu

ty sie za siebie wstdz, a nie za rodzicow. I moja rada - lepiej nie miej dzieci bo to moze byc dziedziczne...

Gość Smutna Sylwia
głupich rad nie potrzebuje.w tych czasach zeby nie miec samochodu, to wstyd i hanba. a rodzice sa od tego aby dzieciom zyło sie wygodnie

Gość sfwafa
rany ja juz lepiej pojde spac, brak słów księzniczka musi wstawać o 5 rano i jezdzic autobusem bo wredni rodzice jej auta nie chca kupic, wstydzi sie więc ich przed znajomymi i przyjaciołmi. Jak byłabym twoją matką i przeczytałabym co tu napsialas, to bys sobie zarabiala sama na bilet miesieczny!

TO SOBIE GO KUP !!! A rodzice sa od tego zeby dzieciom zapewnic takie zycie na jakie ich stac !!!

proponuje isc powiedziec rodzicom jakie masz zdanie na temat \"co poinni rodzice\". na pewno sie uciesza :D

Gość Smutna Sylwia
na bilet to jest ich zasrany obowiazek mi dac, ja sie ucze i musza mnie utrzymywac bo inaczej poszłabym do sądu złozyc pozew o alimenty

Gość
a ja cię częściowo rozumiem. po co prawko jeśli nie masz auta? mój brat zrobił prawko, auta mu nie kupili, ojciec nie dawał mu samemu jeździć własnym no i chłopak już 6 lat nie siedział za kółkiem. bez sensu. ja powiedziałam, że zrobię prawko pod warunkiem że mi kupią auto. stać ich, ale nie będę naciskać, bez przesady