Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaniewiem

dziewczyny pomocy

Polecane posty

Gość jaaniewiem

tydzień temu miałam dni płodne i kochałam się ze swoim narzeczonym przez trzy kolejne dni, kiedy najwcześniej mogę zrobic test ciążowy (staramy się o dzidzie) kiedy mogą pojawic sie ierwsze objawy?? bo te co mam wskazują na ciąże ale to chyba poprostu sobie to sama wmówiłam gdyż nie mogę sie doczekać na to kiedy zrobie test, pomóżcie bo nie moge zasnąć

Gość jaaniewiem
help

Gość jaaniewiem
nikt mi nie powie :-(

Gość jaaniewiem
dziękuje ci bardzo, czyli moge jutro skoczyc do apteki?? :-) ciekawe co wyjdzie

Gość jaaniewiem
.

Gość jaaniewiem
mam zgagę i nie moge zasnąć boli mnie brzuch,

Gość ciuchciuchcia
może łatwiej bedzie zasnąć, jak zgasisz komputer

Gość jaaniewiem
nie zawsze wyłączam komputer na noc, bo mój luby lubi sobie przy porannej kawie poczytać wiadomości bo wieczorem tego nie robi ech

Gość jaaniewiem
acha i własnie zostawiam kompa włączonego bo mój sie ruchamia 15 minut :-) ale nie o tym mowa, jak myślisz będzie coś z naszych starań czy nie bardzo, wmówilam sobie te dolegliwości

niestety nie posiadam kysztalowej kuli ani nie mam zdolnosci \"patrzenia\" w przyszlosc takze nie mam pojecia czy jestes w ciazy czy nie... zrobis test to bedziesz wiedziec:) ja tam zycze Ci tych upragnionych dwoch kresek :)

Gość kluska serowa
zrob ten test ale nie nastawiaj sie tak zupelnie ze to juz koniecznie ciaza. te "objawy" to raczej sobie troche wmawiasz bo malo znam osob ktore maja objawy kilka dni po zaplodnieniu. ja sama mialam objawy kilka dni po oczekiwanej miesiaczce, ale to tylko troszke mi bylo niedobrze i sama bym sie nawet nie domyslila ze to ciaza (myslalam ze cos zjadlam) a tak poza tym to myslalam ze mam objawy ale zblizajacej sie miesiaczki :O bolal mnie brzuch jak przed miesiaczka i piersi chcesz to zrob juz teraz test jak nie mozesz czekac ale powtorz dla pewnosci pozniej jak juz powinnas miec miesiaczke mam nadzieje ze wam sie powiodlo i tego wam zycze tylko nie nastawiaj sie na 100 % bo bedzie zawod a to czasami zajmuje troche czasu (chyba ze jestes pietnastolatka ktora dopiero zaczyna srednia, przespala sie z jakims gosciem na imprezie i nie chcialo im sie wydawac na kondomy... taka pewnie zajdzie bo tak to zwykle bywa :D )

Gość SanSan
zgage przewaznie ma sie na koncowce ciazy dopiero, kiedy to juz spore dziecko uciska narzady i zoladek podchodzi do gory ale test mozna zrobic, jak najbardziej :) ja zrobilam na 4 dni przed data @ i juz wyszedl pozytywny :) pozdrawiam i zycze II tluste krechy

nie robcie testu wczesniej! ja robilam 22 dnia cyklu - klapa, jedna krecha, potem robilam drugi 29 dnia cyklu - tez klapa! myslalam ze bedzie okres ze po prostu sie opoznia lub mam cyste. Wczoraj zrobilam kolejny test w 34 dniu cyklu i pojawily sie dwie kreski, w tym ta druga slaba. Dzis to samo.