Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurara

duma z samej siebie

Polecane posty

Ewa33 Podoba mi sie Twoje nastawienie. Z czego ja jestem dumna? Chyba z tego, ze realizuje swoje marzenia. Pomimo wszystkich przeciwnosci losu robie to, co lubie i w czym jestem najlepsza. Jestem dudmna, ze sie nie poddaje i ide na przod. Jestem dumna, ze nie daje sie zciagnac w dol. Jstem dumna z mojego meza, ktory akceptuje mnie i wszystkie moje pomysly. Jestem dumna z siebie bo nie stoje w miejscu.

Gość kocham takie tematy
ja się nie mam co z siebie śmiać jestem z wykształcenia właśnie kim jak Cię uświadamiam babo.... to może cię przepytam co?jak się uważasz za ekstra"informatyka"może masz wszystkie specjalizacje w jednym paluszku .... ciekawe jak jak ludzie po licencjacie np. takich sieciach nie zawsze ogarną połowę tematu hahahahaha

Gość chodzi o dume Z SAMEGO SIEBIE
nie z meza (wujka, dziadka, kota...) :P

Przepytać to sobie, kolego/koleżanko możesz swoją pociechę, jak się jej dorobisz, albo może wujka czy ciocię :)

Gość kocham takie tematy
ja mam powody do dumy ale zaraz mnie Ewa 33 informatyczka zje zaraz ją popytam z C++ z Unixa , Ubuntu ,Asemblera to zobaczymy czy taka cwana no jak informatyk to informatyk a to są było nie było podstawy nawet z maszym liczących i ukł.cyfrowych,problemów rozwiązywalnych mniej lub bardziej w wyżej wymienionym temacie i ciekawe co ona na to?

Gość kocham takie tematy
Ewa 33 kretynka jak widać specjalista od spraw informatyki dobre dobre i 20 kompów w jakimś zapchlonym biurze .....cytuje słowa ewa 33..... "Przepytać to sobie, kolego/koleżanko możesz swoją pociechę, jak się jej dorobisz, albo może wujka czy ciocię"...... tak powiedziała ...skompromitowała się i jak widać nie ma pojęcia o temacie a ma się za specjaliste z dziedziny

Gość kocham takie tematy
Do Ewa33 a może pytanie o administrowanie zaraz pomyślę o czymś konkretnym(systemie)?pewnie nawet nie wie nic o novellu hihihihihihi

Gość 222222222222222222222222
hm.. dumna? udalo mi sie sie rozwiesc z wysoka podniesiona glowa od przystojnego meza kurwiarza po 14 latach malzenstwa , z otchlani gruzu w wieku 35 lat udalo mi sie wyjechac do Kanady a po roku pracy sprowadzic dzieci do nowego domu ... nie jestem dumna calkowicie od rozwodu minelo 5 lat a ja wciaz kocham niestety ...

Gość ciągle jedno i to samo
kumple po fachu już się tarzają ze śmiechu no nie trzeba im to pokazać było pozdro dla Ewy 33

nie od spraw, tylko do spraw, kretynko/kretynie (wchodząc w Twoją stylistykę)

ale się nazwałaś informatykiem i ja Cię tez przepytam ok ? Ciekawe jak twoja wiedza w temacie najlepiej byłoby sprawdzić umiejętności

czytam i sie zastanawiam co sie tak madrzycie:) w urzedach, biurach zwykle sa stanowiska ds.informatyki a nie ds.programowania baz danych no chyba,ze to sa specjalistyczne formy. przeciez informatyk w biurze nie pisze programow tylko dba o sprawnosc dzialania systemu

to zaraz popytamy z SO .... raczej rozproszonych systemów to ciekawe jacy mądrzy będziecie

Gość kocham takie tematy
stonoga gracja ale ona o tym nie wie znaczy się Ewa 33

o rany!!!! czytam te wasze wypowiedz i az mi sie cos robi! To mial byc mily temat do rozmow, a tu jakies wielkie klotnie sie zaczely. nie o to chodzi na tym forum, zeby sobie dopiec i uidowodnic, ze sie jest madrzejszym od Ewy 33, czy kogokolwiek! Ja tak zaczne, Jestem dumna z tego jakim jestem czlowiekiem, z mojej codziennej walki o bycie lepszym, o to ,ze ustapilam starszej pani miejsca w asutobusie, o to ,ze odmowilam sobie kolejnej kostki czekolady.Wiem, zaraz ktos napisze, ze to takie plytkie, ale od malych kroczkow sie zaczyna. Dzisiaj jestem dumna z tego, ze znalzlam na ulicy w automacie spora sume pieniedzy i ja oddalam wlascicielowi. O takie male wielkie sprawy mi chodzilo, zakladajac ten topik! :)