Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemoneczka21

tabletki antykoncepcyjne Przerwa

Polecane posty

Gość lemoneczka21

kobietki! otoz biore tabletki i przy 17 mialam mala wpdke...tzn zapomnialam wziasc tabletki zawsze biore wieczorem po 23 wzielam o 7 rano dnia nastepnego wiec teoretycznie nie minelo 12 godzin i zabezpieczenie jest pelne...martwie sie bo jestem w trakcie 7 dniowej przerwy dokladnie 3 dzien a nie mam nawet zadnych objawow okresu typu bolace piersi czy brzuch...:(

Gość kazda kobieta ma
przy braniu tabletek masz jakies objawy zblizajacego sie okresu??? ja kiedys raz zapomnialam i wzielam 10godzin po pozniej i wiesz wolalam sie zabezpieczyc dodatkowo mialam jakies takie male obawy ze moze akurat....

Gość kazda kobieta ma
ja okresu dostaje na trzeci lub czwarty dzien po zakonczeniu opakowania...

Gość lemoneczka21
odczuwam jedynie lekkie naprawde lekkie bole piersi przy dotknieciu..poza tym zadnych innych objawow...dzis 3 dzien ...boje sie...ale skoro w ulotce bylo napisane ze do 12 godzin ma sie pelne zabezpieczenie to czy mam sie czym martwic?:(

Gość lemoneczka21

Gość a ktore to opakowanie
co do okresu to u mnie zawsze pojawial sie 4 dnia od ostatniej przyjetej pigulki wiec nie ma co panikowac, z reszta okres zawsze moze sie opoznic o kilka dni :)

Gość lemoneczka21
opakowanie numer dwa...

Gość a ktore to opakowanie
to sie nie przejmuj. W organizmie nastepuja zmiany hormonalne od tabsow, wiec jest mozliwe takie przesuniecie :) To ze zdarzylo ci sie przyjac ta pigulke o tyle pozniej nic nie zmienia, tylko na przyszlosc postaraj sie nie zapominac.

Gość lemoneczka21
ale w tamtym miesiacu bylo wsyztsko w porzadku...okres dokladnie 3 dnia po odstawieniu