Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda grubaska

SZUKAM OSOBY KTORA CHCE TAK JAK JA SCHUDNAC 15 KG?? SA CHETNE?

Polecane posty

Witajcie dziewczyny !!! Ja bardzo chce schudnąć, powiedzcie co mam robic? Co jesc najlepiej aby oszukac głód.Czy są jakies wspomagacze skuteczne w diecie - tabletki, herbatki itd.Mam 158 cm i waże 68 kg. Chce schudnać 10-15 kg .Pomozcie. Czekam na maile - woman87@o2.pl

Sweet november - w jakim czasie zrzucilas tyle kilogramow? Czy dodatkowo cwiczysz?

Gość ewcia223
dziabong jak tak schudłas gratulacje

ewcia :-) witaj jestem od poniedziałku na diecie south beach :-) i jestem bardzo zadowolona :-D ani glodna nie jestem ani nic :-) poczytaj sobie i zapraszam na topić :OD 12 listopada.... jest na 1 stronie założyła go truskawka

witam ja mam pomysł a swoje dochudzanie otoz do 20 stycznioa pociagne mz ok 1000kcal potem przejde na kopenhaska, czyli razem powinnam schudnac 12-14 kilo pozdrawiam

ja mam tak ze po prostu ograniczam jedzenie, po 18 juz nie ma szans nic nie jem,, dodatkowo pije czerwona herbatke :)

Gość alveo
witam dziewczynki! jestem i ja! cieszę się z naszego topiku, pozdrawiam cieplutko woman78- jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji:) ktoś zapytał kiedyś czemu jestem "alveo" odpowiedz jest banalna - kiedyś na forum doradzałam komuś w sprawie tego preparatu i tak już zostało. banał! a jeśli chodzi o moje odchudzanie to jestem bardzo spragniona wagi ok 53 kg! ograniczam jadzenie i piję czerwoną herbatę i wiele innych czynności w drodze do mniejszej wagi! trzymajcie się dziewczyny!

Witajcie ponownie dziewczynki ;D \" Chcieć to móc \" - fajnie powiedziane,ale trudniej zrealizować. Kupiłam sobie wczoraj czerwoną herbatke w torebkach - coś nawet pomaga.Jem tez bardzo dużo chlebka ryżowego - mam rożne smaki.Naprawde spróbujcie bo jest dobre i mało kaloryczne - firmy SANKO. alveo - co to znaczy w podobnej sytuacji ;D Mierzysz i ważysz podobnie ? ;) Skąd jestes jesli mozna spytac? Powodzenia w diecie kobitki ;] Do zaklikania :)))))

ja chce schudnac jeszcze 11 kilo, przyłaczam sie do was;p narazie schudłam 3 kilo obecnie wase 71 kilo to duzo moja recpta btop mż do 20 stycznia a potem kopenhaska bardzoi dla mnie skuteczna pozdrawiam

Gość alveo
cześć dziewczyny! women87 jesteśmy w podobnej sytuacji bo mierzymy i ważymu podobnie! jestem z woj świętokrzyskiego. jak am idzie dziewczynki to odchudzanko? ja jakoś się trzymam ale waga nie pokazuje żadnych rewelacji. rano nawet spoko a wieczorem ze 2,5 kg więcej:( chce chce chce chce schudnąć! pozdrawiam wszystkie!

Witajcie kobitki ;))) Ja od dziś zaczynam diete ;] Naprawde juz tyle razy startowałam z dietą,że zliczyc sie tego nie da i efekty moze i są ,ale na krótko :( Musze jednak wziąść się za siebie ostro i wkoncu schudnąć imponującą liczbę kilogramów ;D Które chętne - przyłączcie sie ze mną! Razem damy rade ! Jestem wyposażona w chlebek ryżowy, czerwoną herbatke ,owoce i warzywa.Jakies tam sucharki, jogurciki itd. ....3.. 2... 1... 0... - zaczynamy odchudzanie !!!! Śle pozdrowienia dla wszystkich ;)

Gość Clare
witam ja zastosowalam sciesla glodowke jem malo i nie mysle o lodowce.....przewracam dom do gory nogami...pozdrawiam ...

czesc chciałam schudnac 11 kilo, to duuuuuuuzo ale mam nadzieje ze mi sie uda, najlepiej tak do swiat wielkanocnych chciałabym schudnac, mysłałam o kopenhaskiej ale zrezygnowałam moze skuteczna ale jojo napewno jakies murowane i zreszta ona jet taka łeeeee ze zygac sie chce, no jest trzeba, jem domowe obiadki i w dupie mam tyle ze mniej nie mam zamiaru bo i kasy i czasu brak na dodatkowe gotowanie, jem by nie czuc głodu, obecnie waze 71 kilo przy 170, pozdrwiam

Gość Clare
Witam WAS serdecznie.....chcialam sie podzielic z Wami radosna nowiną schudlam 5 kg w przeciagu miesiąca to chyba dobry wynik prawda..po świętach podam wam jak to zrobilam....pozdrawiam

Gość Clare
Witam chyba forum umarlo co jest z Wami odchudzamy sie dalej czy skapitulowalysmy?