Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DonHuan

JAK PODERWAC DZIEWCZYNE najprostrzym sposobem

Polecane posty

Gość Lizacz Myszek Miedzynoznych
Ja mam jezyk jak zmija Booooaaa i jak dziewczyny widza jak sobie nim w nosie figluje to padaja na kolana i blagaja zebym im w cipeczkach pofiglowal hehehe;)

Gość TomaszJ
Na statystykę. Zamiast wymyślać subtelne sposoby proponuj seks każdej napotkanej lasce. W końcu trafisz na taka co sie zgodzi.

Gość Globetroter
Zapros dziewczyne do Teatru , potem na kolacje i na sniadanie podaj jej gorace Kakao I juz jest Twoja

Gość WytryskSpermy
Hehe ja te kolacje to jej na sniadanie dam , wczesniej niebedzie czasu na jedzenie

Gość men 5
podpowiedzcie jak wyzucic program ktory mi sie zainstalowal jak wszedlem na www.sextv1.tv

Gość XYZPL
chyba w ustawieniach sie likwiduje programy, zapytaj kogos:)

Gość AntyMuzuman
Musisz byc smierdzacym muzulmanem to Ci sie napewno uda przynajmniej w Polsce bo polki sa takie glupie i wciaz mysla ze wszyscy muzulmani to Alladyni :) glupie kozy jedne takie a pozniej szukaja litosci jak je po pyskach piora Ja ich tam wszystkich bojkozuje i unich ani w sklepach ani na targach nic niekupoje:) mam taka cicha nadzieje ze sie wyniosa

Gość Prorok3000
Muzulmanskie smiecie rozplenia sie po Swiecie , czy wy to wiecie ze dla nich wlasne corki oddawac bedziecie Wlasnych synow bedziecie okaleczac bzezajac ich, Matki Zony Siostry Corki bedziecie zmuszac do noszenia chust na glowach itd itd Tak ze teraz macie ostatnia szanse by temu zapobiec, Niedawajcie tym Muzulmanskim podciepom powodu do tego by sie unas osiedlali , niekupowac u nich zadnych rzeczy , to moze sie wyniosa gdzie indziej Ci Biznesmeni z targowisk :) Tak samo Chinczycy sie juz zabardzo tu rozplenili Okej

kumpel opowiadał że w czasach studenckich stosował wyłącznie technikę \"na statystykę\" po kilku słowach mówił na co ma ochotę:1-2 na 100 dawała w twarz, ale 10 na 100 się zgadzało od razu, reszta różnie:) oburzenie ale raczej z uśmiechem niż agresją