Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lara27

Właśnie się dowiedziałam, że...

Polecane posty

owa suknia http://www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=1&item_id=1803&cmd=show_item&gallery_id=&shift=4 kosztuje 4950 zł. Normalnie porażka, nie stać mnie na nią, a podoba mi się najbardziej ze wszystkich oglądanych sukien 😭 Co zrobić w takiej sytuacji!? Powiedzcie mi czy byłoby taniej gdyby uszyła mi krawcowa? Oczywiście bez trenu,mniej tych materiałów? Nie spodziewałam się, ze zaśpiewają taką cenę :( doradźcie mi proszę

Gość ihaha
jest naprawdę piękna. Musisz znależć dobrą krawcową i na pewno uszyje Ci taniej, co najmniej o połowę

chciałabym Sekata zobaczyć Twoją suknie ale nie mogę otworzyć linku, masz może inny?

hmm czemu nie mozesz otowrzyc? wejdz na strone maggie sottero i znajdz suknie Amber :)

no właśnie raz w życiu, gdybym miała więcej funduszy nie zawahałabym się, ale sami opłacamy wszystko więc jak na założenie tylko raz na kilka godzin to za duża kwota jak na \"moją kieszeń\". Myszka a skąd Jesteś? I można rzeczywiście taniej uszyć suknię, która widnieje w katalogu?

Gość bez przesady........
Lara27 - moja kuzynka miala wlasnie taka na slubie (swoja droga ciekawe skad wziela tyle kasy na nia ;) ) rozmiar 34/36 jesli chcesz ,moge zapytac ,czy nie chce sprzedac :)

\"bez przesady....\" to ja :) jakby co , pisz do mnie na maila : aga.gz@wp.pl (nie bywam tu za czesto)

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej