Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia mąndrzalska

FRANCUSKIE AUTA

Polecane posty

Gość zosia mąndrzalska

Co sądzicie o samochodach francuskich marek ogólnie, duzo ludzi jest do nich uprzedzonych np z powodu iż maja delikatne zawieszenie i takie tam... moji znajomi sie woza francuzami i oceny sa podzielone ,ja wole je podobne średniej klasy koreańskie czy niektóre japonczyki czy pseudo amerykanskie auta przeznaczone na rynek euroejski, a jakie ejst wasze zdanie??

Gość zosia mąndrzalska
na niemca trza mieć wiekszy hajs - a to co prezentuja niektóre marki japonskie na anszym rynku to tez nie rewelacja - no moze za wyjatkiem hondy

Gość ja też niemieckie i japońskie

jeżdżę cliówką, nie narzekam, ale jakbym miała wybierać, to wolałabym niemiaszka :)

Gość przez 5 lat jeździłam thalią
autko ani raz mnie nie zawiodło, od 2 lat jeżdżę suzuki swiftem, też bez zarzutu a mąż od pół roku jeździ loganem MCV combi 7 osobowym, to tez samochód z grupy renault, jak na razie super :)

jak się popsują, to się naprawia i dalej jest przyjemnie tylko w kieszeni nieprzyjemna chwilowo pustka, fakt

Gość zosia mąndrzalska
A czy to prawda że we francuskich autach dobrze się robi "francuza" ?

Gość gość
Francuskei auta są the Best. Z meżem mamy citroena kupionego dwa lata temu w uni car dwa i złego słowa żadne z nas nie powie. Zero awarii, prowadzi się fajnie, jest komfortowy. Nażadne inne auto byśmy nie zmaienili.

Gość gość
Ja tez nie narzekam mąż kupił Citroena kilka lat temu, nie jest jakos specjalnie awaryjny, naprawy sa co jakiś czas ale to podobno normalne każde auto ma co jakiś czas jakąś naprawę, wymiane, niektóre rzeczy się zużywają i trzeba wymienić, ja mu tylko pomagam zamawiać części na salko.pl bo to jakiś dobry sklep tylko od francuskich samochodów.

Gość gość
Nawet gdy się popsują to są serwisy, które zajmują się wyłącznie francuskimi markami. Od kiedy mam citroena to odwiedzam ten serwis z Wrocławia: http://francuskie.serwisaut.pl/. Bardzo fajne mają ceny i fachową pomoc.