melisaneczka 0 Napisano Listopad 29, 2007 spoznia mi sie okres 5 dni.Mam nieregularne. 10 dni od stosunku zrobilam test spiozniala mi sie wtedy meisiaczka 3 dni test wyszedl negatywny..wierzyc mu? czuje sie jakas chora chociaz tempki nie mam bol brzucha no i piersi..newiem co robic :(:(:(:(::(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niach niach Napisano Listopad 29, 2007 jezeli test zrobilas 3 dni po oczekiwanej miesiaczce to napewno jest wiarygodny ;) nie panikuj :D wszystko jest dobrze, spoznia ci sie bo pewnie ciagle sie denerwujesz ;D wyluzuj pośladki i się odprez ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Listopad 29, 2007 jak masz nieregularne to skąd pomysł, ze 5 dni ci sie spóźnia co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melisaneczka 0 Napisano Listopad 29, 2007 ja odstawilam tabsy w sierpniu bralam pol roku 2 okres przyszedl po 4 dniach 3 po 2 tygodniach czyli 25.10 teraz 4 ma przyjsc no i nei ma myslalam ze 25 przyjdzie..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melisaneczka 0 Napisano Listopad 29, 2007 to co mam zrobic..czekac az przyjdzie okres czy 2 test:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aramgad86 0 Napisano Listopad 29, 2007 melisaneczka, idz do najbliższego laboratorium medycznego, poproś o badania na obecność betaHCG. Badanie koszłtuje 20-30 zł (w zależności od miejscowości) a pewność masz 100% po takim okresie czasu. Ja na wyniki czekałam 3 godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melisaneczka 0 Napisano Listopad 29, 2007 tylko ze ja teraz nie mam mozliwosci isc do laboratorium bo jestem zagranica....wiec mam sie uspokoic czy nie? bo test negatywny ale moze za szybko zobilam:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melisaneczka 0 Napisano Listopad 29, 2007 no i co nikt mi nic nie poradzi:(:((:(:( halllooo zyjecie kobitki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melisaneczka 0 Napisano Listopad 30, 2007 odswiezam nadal nie mam okresu chociaz bole brzucha chyba minely:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gunia222 0 Napisano Listopad 30, 2007 spokojnie mi tez sie spoznie tak po kilka dni i wczesniej mi rozwala cyce i brzuch i przechodzi,dopiero po oaru dniach pojawia sie okres,z tym ze ja bym chciała dzidzie ale nic nie wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melisaneczka 0 Napisano Grudzień 3, 2007 hej kurde nadal nie mam okresu. jA NIC JUZ NEWIEM :( Piersi mnei bolaly .. juz nie boja brzuch tez w ogule nawet jajniki nic a okresu nie ma:(24 powinnam miec)zwariuje zaraz:(pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuki kuki 0 Napisano Grudzień 3, 2007 mi tez okres spoznial sie ponad 3 miesiace... panikowalam.. zdazylam zrobic 9!!!:d testow ciazowych... wszystkie nagatywne... ale dostalam okres...na Twoim miejscu zrobilabym test ponownie...i troche mniej sie denerwowalabym.. a tak swoja droga... wybacz ze zapytam.. byla mozliwosc zajscia w ciaze???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melisaneczka 0 Napisano Grudzień 3, 2007 hmm wiesz to wszystko bylo po alkoholu i zadaleko poszlismy mi sie wydaje ze male sa szanse bo stosunek trwal bardzo krotko no i on nie mial wytrysku sam twierdzi ze watpi w to ze mogloby cos sie stac...ale wiesz:(no i zrobilam test po 10 dni po stosunku wtedy spozniala mi sie miesiaczka 3 dni...i nadal nic:( mialam objawy wszytkie zniknely po zrobieniu testu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuki kuki 0 Napisano Grudzień 3, 2007 wiesz... 10 dni od stosunku na wykonanie testu to troszke za malo... minimum to 2-3 tygodnie...a z drugiej jednak strony... hhmm... moze stres.... schizowanie ze chcialabys mniec juz miesiaczke... jednak dostac 24 listopada... a dzisiaj jest 3 grudzien...to 9 dni... moze sie opoznic... ale sprobuj wykonac jeszcze jeden test... tak dla swietego spokoju... zobaczysz.. poczujesz sie lepiej... nie bedziesz o tym myslala... a okres przyjdzie( jesli twierdzicie razem z partnerem ze do niczego nie doszlo... czego Wam zycze):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melisaneczka 0 Napisano Grudzień 3, 2007 wiesz moze i za malo zdania sa podzielone..z tego co ja slyszalam ze jak sie spoznia okres ..to juz bedzie wykryty skladnik co maja kobiety w ciazy ..wiec sama niewiem co ze mna jest..czy sie pomylil ten test..tylko ze ja juz kidys bylam w ciazy no niestety zle sie konczylo..wiec troche znam swoj orgaznizm i widze czy mam podobne objawy ..chodzi mi o sluz...bo mialam go duzoo piersi mnie bolaly takie bole w macicy..itp a teraz tak sie nie czuje wiec newiem..owszem zrobie test..no i od 2 tygodnie sie spoznilo:/ pieprzone tabsy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melisaneczka 0 Napisano Grudzień 3, 2007 wiesz moze i za malo zdania sa podzielone..z tego co ja slyszalam ze jak sie spoznia okres ..to juz bedzie wykryty skladnik co maja kobiety w ciazy ..wiec sama niewiem co ze mna jest..czy sie pomylil ten test..tylko ze ja juz kidys bylam w ciazy no niestety zle sie konczylo..wiec troche znam swoj orgaznizm i widze czy mam podobne objawy ..chodzi mi o sluz...bo mialam go duzoo piersi mnie bolaly takie bole w macicy..itp a teraz tak sie nie czuje wiec newiem..owszem zrobie test..no i od 2 tygodnie sie spoznilo:/ pieprzone tabsy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melisaneczka 0 Napisano Grudzień 3, 2007 odswiezam!!!!!!! napiszcie cos do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yrtyrtyhrt Napisano Grudzień 3, 2007 Ja słyszałam ze test powinno sie robic 3 tygonie po stosunku, ale nie wiem czy to prawda. Mi okres opóźnia sie juz ponad miesiąc. Dzis byłam u ginekologa, robiłam usg i w ciązy nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gi Napisano Grudzień 3, 2007 a ja robilam 2 testy bo pierwszy mialam ze nie jestem w ciazy, wiec najlepiej ponow probe, do tego pierwsza miesiaczke od zajscia w ciazy mialam normalna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasne jasne Napisano Grudzień 3, 2007 niezła bzdura z tymi trzema tygodniami, mamy XXI wiek!! test wykrywa ciążę już w 2-3 dni po spodziewanym terminie miesiączki. pamiętam, ze ja miałam dokładnie tak samo odstawiłam tabsy i przez pierwsze 2 lub 3 miesiace nadal miałam okres regularny, a potem to mi się tak rozregulował że hej:o kwestia organizmu. ty sie dziewczyno nie masz co martwić, od tego strachu przed ciążą i doszukiwania się objawów spóźnia ci się @. Jak sprawę olejesz to przyjdzie po 2 dniach:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melisaneczka 0 Napisano Grudzień 3, 2007 ja pierd..wybaczcie ale mam dosyc juz tej mojej sytuacji. Mysle od jakiegos czasu bardzo pozytywnie..kiedy sie stresowalam mialam ciagle bole brzucha i w ogule wszystko bo bylo mozliwe przy ciazy..test zrobilam i wszystko minelo..i teraz nawet mnie brzuch nie boli a moze by to oznaczalo wkoncu na okres..newiem co mam robic naprawde czy robic 2 test..na dniach czy jeszcze poczekac do konca tygodnia ...nie mam pojecia :(:(: zalamka total Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CICHA MYSZA. Napisano Grudzień 3, 2007 Ja tez mam nie za ciekawa sytacje, mnie pekla prezerwatywa, ale ja mialam jeszcze globulke... mimo to i tak panikuje, ale chyba przestane bo to tylko powoduje niepotrzebne napiecie :( a i tak bym nie usunela jakby COS mialo byc. :) tylko rozmawialam z chlopakiem i on nie chce jeszcze teraz bo nie jestesmy gotowi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melisaneczka 0 Napisano Grudzień 4, 2007 dziewczyny u mnie nadal nic:( i czuje sie jakby mi nic nie bylo zero boli :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melisaneczka 0 Napisano Grudzień 4, 2007 dziewczyny drugi test zrobilam przed chwila i znowu negatywny.. jak myslicie teraz juz moge byc pewna ze nic nie bedzie.. co.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melisaneczka 0 Napisano Grudzień 4, 2007 odswiezam powiedzcie cos czy test 2 by mylil sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melisaneczka 0 Napisano Grudzień 6, 2007 nie zostaiwajcie mnie samej z tym problemem:(:( powiedzcie cos plisss:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach